Vierailija

Katselin netistä Patapumin taapero kantoreppua. Ollaan lähdössä Kreikkaan ja vauvalla 4kk otetaan matkarattaat, mutta 2v.9kk pojalle (paino 17kg, mittaa reilu 100cm) mietitään toisia matkaraittaita tai kantoreppua.Onko tuosta kantorepusta kokemuksia isommalla lapsella? Jaksaako kantaa? Olis vaan kätevämpi kuljettaa kuin toiset rattaat.

Kommentit (12)

Muuten minä kyllä ottaisin kahdet rattaat. 3v:n kantaminen pitkin päivää käy kyllä tosi raskaaksi, ja rattaissa toisaalta kulkee sitten jonkun verran tavaraakin mukana joko tavaratilassa tai sitten ihan rattaiden aisaan kiinnitettynä (kassi). Kevyempää ja helpompaa se rattaiden työntö on kuin ison lapsen JA tavarakassien kantaminen. Ja rattaissa isompi lapsi viihtyykin paremmin, kun näkee paremmin ja voi vähän liikkuakin (rattaista on helpompi nousta välillä jaloittelemaan, niissähän on yleensä joku taso edessä, johon voi laittaa juomapullon, kädet ovat vapaat liikkumaan jne.).Ei kai niiden kokoon taittuvien pienien matkarattaiden kuljettaminen matkakohteeseen nyt ylivoimaista ole, ja kun molempia rattaita ei tarvita, voi toiset jättää hotellille. Minä siis ottaisin kahdet matkarattaat ja rintarepun vauvalle.

lapset oli silloin 9 kk ja tasan 3 v. 3-vuotias käveli ja sitten kun väsyi niin iskä kantoi Ergossa. Hyvin toimi, kahdet rattaat olisi ollut ihan turhaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että jos on kuuma, niin on epämukavaa sekä kantajalle että kannetulle.Meillä voi 4,5-vuotias esikoinen joskus olla ergossa (on tuota kokoluokkaa), mutta en kyllä käyttäisi kuin hätävarana.

paitsi että vaihtaisin tuon rintarepun ergon kantoreppuun. huomattavasti mukavampi sekä vauvalle että kantajalle ja tarvittaessa onnistuisi vaihtokin niin että isoveli pääsee reppuun ja vauva rattaisiin.

Suurimmaksi osaksi tuon ikäinen kuitenkin haluaa varmasti kävellä ja jaksaakin yllättävän paljon!

Noin isoa ei taas kovin kauaa jaksa kantaa ilman, että alkaa painaa!

joka on siis samantyylinen kuin patapum.Teidän tilanteessanne... Riippuu varmaan tuosta 3v:stä, kuinka paljon jaksaa kävellä ja minkä verran on tarkoitus liikkua? ärjäisikö ilman rattaita ja kantokonetta? Siis päivällä tuo kantaminen on varmasti hikistä hommaa, eli mielummin ottaisin sitten toiset rattaat liikkumista helpottamaan. Illalla viileässä tuo kantoreppu voi olla avuksi. Mutta kuten tuossa joku jo ehdottikin niin helpompi varmaan kantaa vauvaa ja työntää isompaa rattaissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat