Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

hups äsken karkasi viesti!tässä siis kysymys:

mitenkäs siis olette muut hoitaneet vauvan aamu- ja iltapuurot sekä kaikki muut ruokailut hotellissa lomaillessanne? valmisruuat tietysti vähän helpottavat lomaillessa mutta missäs niitä lämmitellään jne? pari yötä ja päivää olisi matkan kesto meillä..

Kommentit (8)

löytyy ainakin clas olssonin valikoimista. Sellainen sauva mikä laitetaan vesiastiaan. Maksoin 12¿ pieni kuljettaa mukana, mutta en ostanut kun meillä menee kaikki ruoka lämmittämättäkin. Meilläkin parin vuorokauden eurooran reissu tiedossa ja ajattelin ottaa vaan valmisruoat, vellit ja maidot mukaan ja syöttää lämittämättä.

Hotelliaamiaisellahan voi lämmitellä mikrossa valmispuuroja tai sitten tarjota hotellin aamiaispuuroa. Iltasella me pyydettiin respaa lämmittään purkkipuuro ja muut ruuat on sitten syöty purkkeja lämmitellen pitkin kaupungin kahvioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä tyttö nyt melkein 10kk ja ollaan ollaan aika paljon reissattu laivoilla ja hotelleissa. Matkalla ollessa olen aina huoletta tarjonnu tytölle vain valmisruokia ja -puuroja. Niitä on sitten lämmitelty eri ravintoloiden ja kahviloiden mikroissa tai jos ei ole mikroa näkyvissä niin sitten pyytäny tarjoilijoiden lämmittämään ruuan. Ja hyvin on matkat sujunu=) Mukavaa hotelli lomaa myös teille=)

SAS:ssa kun oltiin pyydetty huoneeseen matkasänky, niin siellä oli odottamassa myös vedenkeitin ja potta, ilman mitään maksua. Mutta tuo minivedenkeitin on kyllä hyvä hankinta. Meillä tyttö syö tarpeen tullen ruuat ihan huoneenlämpöisenä, esim. kana-pasta uppoaa ok, joku lihajuttu ei varmaan ole kovin hyvää.

Saitkin jo hyviä vinkkejä. Meillä tuo vedenkeitin on ollut oiva apu reissatessa eli se kannattaa ottaa mukaan jos on.Kannattaa myös kysellä hotellista etukäteen onko heillä mikroa saatavilla huoneeseen. Joillakin hotelleilla nimittäin on, ainakin joissakin Radisson SAS hotelleissa (ainakin Suomessa). Vedenkeittimestä perivät muistaakseni 8 euron vuokran mutta mikron saa ilmaiseksi jos sanoo että tarvii lastenruokia varten.

Eli kannattaa ehkä totutella vauvaa hiukan kylmempään kuin 37C ja sitten laittaa vain puuro purkin tai tuttipullon hetkeksi kuumaan veteen, niin kyllä lämpenee. :-)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat