Seuraa 

Alan olla jo epätoivoinen kun en löydä pojalleni istuvia farkkuja kokoa 120 cm. Hänellä on pömmövatsa ja näyttää, että kaikki fargut ovat liian kireitä vyötäröltä tai sitten ovat vaikeasti puettavat 5 v:lle. Pihahousuiksi sellaiset tarvittaisiin päiväkotiin. Onko edes olemassa farkkuja, joissa on joustava kuminauhavyötärö tai nepparilla/ hakasella ja vetoketjulla kiinnitys? Pienten poikien farkkuja kyllä löytyy, mutta ei enää isompien. Kertokaa please, mistä lähden niitä huomenna ostamaan? Hinnalla ei niin väliä kunhan ovat kunnolliset.

Kommentit (2)

ja niissä on kaikissa kuminauhalla säädettävä vyötärö sekä vetoketju- ja neppari-/hakaskiinnitys. Meidän poika käyttää kokoja 104-110, mutta luulisin että isompiakin löytyy kiristettävinä. Farkut ovat ainakin meidän pojalle ilman kiristämistä toooosi isot, eli luulisi menevän vähän mahakkaammallekin - sovittaa tietysti kannattaa. Hintakaan ei ole paha, ovh yleensä siinä 15-20 euron välillä, alesta voi saada jopa 7 eurolla (nyt on muuten Lindexillä joku ale juuri menossa..).

Kävimme tänään Itiksen Lindexissä ja sieltä löytyi yhdet istuvat housut sekä Haloselta kahdet. Farkkuja emme tosin löytäneet, mutta hyviä pihahousuja nuo löytämänikin ovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat