Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Painan ehkä pari kiloa enemmän kuin viime vuonna, mutta vatsanympärykseni on kasvanut 6-8cm! Olen 36v. 174/80, 110-86-112 kokoinen nainen. Eikös se ole niin, että vyötärön täytyisi olla naisilla alle 80cm, että isompi vatsa on jo terveydelle vaarallinen?Olisko kellään hyviä neuvoja, millä saada vatsaa pienemmäksi?? Inhoan kaikkea liikkumista, paitsi kävelyä (" kiitos" koululiikunnan) :-(

Kommentit (5)

Kolmen lapsen jälkeen tuntuu ihan toivottamalta tuo vyötärönpienennys, sentti pari saattaa kadota ja tulla sit heti takaisin. Toimivia vinkkejä siis otetaan täälläkin vastaan! Itse liikun säännöllisesti (3-5 krt viikossa), mutta ei vaan tulosta meinaa syntyä. Tuntuu kuin olisin viidennellä kuulla raskaana koko ajan, ei kiva.

Ei tarvi liikkua välttämättä.

Noilla mitoilla saa jo aika hyvin ihan ruokavaliolla vatsaa pienemmäksi, kymmenisen kiloa ehkä pois, painoindeksi alle 25 pitäs olla ja vatsa se alle 80cm, menee ihan itsestään ehkä jo ruokarempalla.

Jos ei, niin sitten sen jälkeen kun on laihtunut, niin ryhtijumppaa ja hieman enempi kävelyä tai pyöräilyä. Tai miksei siinä pikkuhiljaa sivussa.

Ei siis pelkästään se vyötärönympärys, mutta onhan se osviittana, mikä on sopiva paino sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vähennä erityisesti vaaleaa leipää ja hiivatuotteita ja kaasua muodostavia ruoka-aineksia. Liiallinen maitotuotteiden ja sokerin syöntikin aiheuttaa kaasua ja mahan pömpötystä ainakin itselläni. Eron huomaa jo muutamassa päivässä.

valitettavasti vyötärön ympärillä olevaa läskiä on hankala saada muuten pois kuin airoobisella liikunnalla...tai voithan lopettaa syömisen kokonaa, se on toinen vaihtoehto jos inhoat liikuntaa

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat