Seuraa 

Siis kysymykseni kuuluu: onko kenelläkään muulla käynyt vastaavaa? eka lapsi oli yli 4kg ja ponnistusvaiheen aikana huomattiin, ettei mahdukkaan tulemaan alakautta ja siitä kiireellä sektioon.

Nyt tokan kohdalla otettu lanne röntgen ja kuvien mukaan olisi ihanteellinen lantio alatiesynnytykseen, joten sitä suunnitellaan.

Lapsi arvioitu painavan taas yli 4 kg.

Miten muilla, onko kokemuksia vastaavasta ja jos on, onko lapsi sitten mahtunut alakautta vai ei?

Kommentit (3)

mutta tuttavaperheessä eka sektio samasta syystä kuin sulla. Toisella kerralla äiti itse halusi synnyttää alakautta ja lääkärit sanoivat, ettei estettä ole.

En tiedä voiko lantio sit niin paljon laajentua mutta tässä tapauksessa ei. Vauva miltei kuoli kun ei mahtunut tulemaan.

Nyt ei tiedetä mitä vaurioita lapselle tuli, hengissä on kuitenkin. Äiti menetti paljon verta ja joitain leikkauksia jouduttiin tekemään.Voi olla muunkinlaisia kokemuksia, tämä vain yksi.Onnea sinulle synnytykseen ja pidä puolesi.T.Neppis, alkusuoralla

Lantio kuvattiin sen jälkeen ja todettiin vähän ahtaaksi. Tai yläaukile on ahdas muuten ihan hyvät mitat. Esikoinen painoi siis vähän reilu 4kg. Nyt on ehkä mahdollista saada synnyttää alateitse ,mutta vaan siinä tapauksessa että vauva on alle 3.5kg. Ja mitä lähempänä 3kg sitä parempi. Jos vauva kuienkin on liian iso (vk.38+1 tehdään päätös) niin sitten leikataan suosiolla. Nyt siis menosa vk. 36+6 joten vielä reilu viikko pitää odotella jotta tiedän miten käy:).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläni takana kaksi sektioa, joissa kummassakin kokeilin synnyttää alakautta, tuloksetta. Ensimmäisessä synnytyksessä synnytys eteni ihan ponnistusvaiheeseen saakka, jolloin todettiin ettei lapsi mahdu alakautta, esikoisemme oli 3,7kg ja kun kuopuksemme havaittiin pienemmäksi kokeiltiin taas, mutta eipä mahtunut kuopuskaan laskeutumaan ja synnytystä ei viety edes loppuun saakka vaan puoli päivää käynnistyksen jälkeen leikattiin. Kuopus oli 3,1 kg. Nyt odotan kolmatta ja sektio tulee automattisesti, muuta ei suositellakaan.Jos lapsesi painoarvion mukaan saman kokoinen kuin esikoinen niin outoa jos yrittävät alakutta, jos pienempi niin ihan luonnollista että voi mahtuakin.

Itse niin kovasti toivoin pystyväni alatiesynnytykseen, valitettavasti se ei onnistunut, mutta pääasia että lapset ovat turvallisesti kuitenkin saatu tänne maailmaan.Onnea koitokseen!Duracel rv 26

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat