Vierailija

10v yhdessä ja kaksi pientä lasta, imetän vielä, mutta pitäs lopettaa, en vaan saa aikaan sitäkään.Molemmat ovat uuvuksissa ja lastenhoitoapua on 140 km päässä viikonloppuisin lähinnä, ja työssä mieskin käy.Miten sitä parisuhdetta nyt lähettäis hoitamaan, kun aina saadaan riita aikaan lähes kaikesta joka päivä. Tuntuu siltä, että jos lähdettäis syömään, tai laivalle, niin ei osattaisi siitäkän nauttia, ja valmistautuminenkin ottaisi voimille. Haluttaisi molemmat vaan nukkua varmaan. Sama iltaisin, kun lapset nukahtaa, vaan riidellään tai nukutaan, tai molemmat tekee omiaan, katsoo tv:tä tai muuta.Ei tästä tule mitään. Neuvoja??

Kommentit (3)

sitten kun perheessä on teinejä, niinkuin meillä, on tuollainen aika todella mennyttä. Jos teillä on koko ajan riitaa, voisiko ulkopuolinen apu olla tarpeen, eikös nykyään ole kaikenlaista neuvontaa?

Riidellään joka asiasta ja iltaisin lasten mentyä nukkumaan molemmilla omat jutut, siis nukutaan tai katotaan televisiota. meillä lapset 3v ja 2 kk. nukkuvat hyvin yönsä. Myös pikkuinen, ei heräile, eli tätä jatkuvaa riitelyä ei voi laittaa väsymyksen piikkiin.Meillä on lasten kanssa oikein mukavaa kun mies on töissä, mutta kun mies tulee kotiin niin alkaa riitely, pienistäkin asioista täytyy tapella. en osaa iloita miehen aikana mistään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat