Vierailija

En omista sellaista... Pitääkö mun pyytää jotain tuttua hommaamaan ne...

Kommentit (7)

kilroyn kautta, myyvät muillekin kuin nuorille ja siellä ei voi maksaa netissä kuin nettipankkitililtä

yritän tässä itse juuri ostaa lippuja ja ärsyttää kun mulla taas ei oo tilillä nyt rahaa ja haluaisin maksaa luottokortilla niin sepäs ei siellä käykään, grr

kilroy löytyy ihan googlettamalla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maksa matka verkossaTäytä alla olevat tiedot maksettavan matkan osalta ja napsauta sitten alla olevaa Maksa verkossa-painiketta. Selain siirtyy verkkomaksusivullemme. Voit maksaa matkan luottokortilla tai suorittaa maksun Seat24-toimistolle Internet-pankkisi kautta. Kaikki luottokorttia, tiliä ja vastaavia asioita koskevat tiedot suojataan salauksella siten, että vain sinä ja pankki näette ne. Voit suorittaa maksun luottokortilla tai siirtää summan Seat24:n tilille verkkopankkisi kautta. Tarkista aina ennen maksamista, että tilillä on riittävästi katetta. Muista myös, että tietyissä korteissa on luottoraja.Jos haluat maksaa verkkopankin kautta, maksua ei voi keskeyttää, kun se on aloitettu. Jos maksu kuitenkin keskeytyy, on maksettava kortilla.Jos maksun rekisteröinnissä on virheitä, emme pysty takaamaan paikkaa ja hintaa. Maksua ei voi suorittaa Electron-kortilla, Maestro-kortilla tai pankkien rahakorteilla. Kaikki luottokorttia, tiliä ja vastaavia asioita koskevat tiedot suojataan salauksella.

eli esim. verkkopankissa tai sitten ihan automaatilla. Perivät tästä kyllä 9 ¿ lisämaksua, mutta siis onnistuu hyvin ilman luottokorttia.ELi kun valitset tämän maksutavan niin saat laskun sähköpostiin ja sitten vain maksat ja viestikohtaan kirjoitat sen varauskoodin tmv.

www. supersaver. fi

. Kuinka maksan matkani?

- Voit maksaa matkasi luottokortilla internetissä tai pankkisiirrolla suoraan pankkiin.

- Suosittelemme maksua luottokortilla, sillä silloin saamme tiedon maksustasi välittömästi ja voimme toimittaa lentoliput ja matkadokumentit sinulle välittömästi. Luottokorttimaksu on myös sinulle edullisempaa, sillä manuaalisesti käsiteltävistä pankkimaksuista veloitamme palvelumaksun.

- Voit maksaa matkasi myös pankkisiirrolla suoraan pankkiin. Laita maksun viestitietoihin nimesi ja varausnumerosi. Maksun käsittelyyn saattaa mennä useita päiviä.

- Voit maksaa matkasi myös pankkikortilla, luottokortilla tai käteisellä Supersaverin toimistossa. Veloitamme toimistossa palvelumaksun kulloinkin voimassaolevan hinnastomme mukaan.

Ebookers. fi

Miten voin maksaa varaukseni, mitkä kaikki maksutavat ovat mahdollisia?Lipun varauksen yhteydessä vahvistat myös maksutavan. Voit valita maksutavaksi jonkin allaolevista vaihtoehdoista.Kaikkien online varausten maksuun voit valita luottokortin. Hyväksymme seuraavat luottokortit: Visa, Diners Club, Master Card sekä American Express. Kortin tiedot siirtyvät suojatulla yhteydellä myyntivirkailijallemme, joka huolehtii maksun perinnän luottokorttiyhtiöltänne.Voit myös valita lentovaraustesi maksutavaksi verkkomaksun, mikäli sinulla on Solo-, Kultaraha- tai Sampo-pankkiyhteys. Varauksen maksutapakohdassa valitset oikean pankin ja teet varauksen valmiiksi. Sen jälkeen siirryt oman pankkisi verkkomaksupalveluun suorittamaan maksun. Palvelumme on jo siirtänyt tiedon summasta ja maksuun tarvittavan viitteen automaattisesti pankkiisi. Eletroninen verkkomaksu veloittuu tililtäsi heti.Ebookersin räätälöidyt pakettimatkat voi maksaa myös laskulla, kun se sovitaan erikseen virkailijan kanssa. Lähetämme laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lasku tulee maksaa viikon sisällä varauksesta, kuitenkin ennen lähtöä. Lasku maksetaan siinä olevalla viitteellä ja kun maksu näkyy tilillämme toimitamme liput ja voucherit sinulle valitsemallasi toimitustavalla.Toimistossamme voit yllämainittujen maksutapojen lisäksi maksaa myös seuraavin maksutavoin: pankkikortti, Visa Electron, Aktiiviraha, Käyttöluotto ja Sonera Shopper.

25.9.2006 alkaen emme enää ota vastaan käteismaksuja toimistollamme.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat