Vierailija

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

suomi miehen kanssa kuka kysyy ensin. ei rakkaus, ei tunne, vasta tutustua kun muutta yhteen. sitten venaja vaimolla tietysti joka perjantai ravintola ilta ja aina mies, mutta ei oma mies. tama ei normaali toiminta.

Ja kipia. Ei houkuta minu. Mut jolleki kai tuoki kyyti sopi hyvi, tuotta ilo? Meit mone juna taytteeks riitta, ja se hyva. Minu tayty ehti myos jonotta kanakoipi kauppa, ei voi jyysta paivakausi.

Itse olen aivan väsynyt näihin kanssasisariini. Hienoa, että joku muukin näkee saman ja uskaltaa arvostella näitä ' naisia' , joissa on vähintään puolet testosteronia

silmälasit, lyhyehkö nypitty ' kananperse' tai liimainen harmaa poninhäntä, telttatyyppinen pusero ja liian isot farkut.

Se ' trendikäs' suomalaisnainen on sitten ' menevä ja menestyvä' , pukeutuu kenties merkkivaatteisiin, yrittää epätoivoisesti olla modernin muodikas, mutta hänkin on loppujen lopuksi sisältään ' kaakki' , väsynyt, kärttyisä kaakki, ei siinä trendikkyys tai laatutietous auta, kun sisällä ei asu sievä naisellinen nainen.

Ei - ei suomalaisnaisesta saa naisellista.t. se seksikäs suomalaisnainen

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat