Vierailija

Näin joku kirjoitti odotuspuolella...

Kommentit (7)

Joo, syntyvällä vauvalla kasvaa rautakanki päässä.Johan on taas joku suoltanut aimo annoksen höyryävää paskaa yleiseen jakeluun.

Tosin syytä ei ole kerrottu. Apteekissa ihmettelivät. Mutta jos ei ihan panikkia ole rautojen kanssa, niin sitten vasta eka kolmanneksen jälkeen rautaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

KOULUTTAUDU!!!!!!!!!!!!!Jos et olisi jättänyt peruskoulua kesken ja mennyt amikseen / tradenomiopistoon, osaisit vähän suhteuttaa etkä enää edes muistaisi noin ääliömäistä juttua.Tajuatko kuinka tiukan valvonnan alla Suomessa ovat lääkkeet, jotka edes teoreettisesti voivat aiheuttaa pienenkin epämuodostuman sikiölle? Niitä ei saa edes määrätä hedelmällisessä iässä oleville naisille, ja jos on ihan pakko, niin hirveän rumban kautta. Ja sitten joku saatanan pälliaivo luulee, että rautatabletit voivat aiheuttaa epämuodostumia?!?!?Vierailija:

Lainaus:


KOULUTTAUDU!!!!!!!!!!!!!Jos et olisi jättänyt peruskoulua kesken ja mennyt amikseen / tradenomiopistoon, osaisit vähän suhteuttaa etkä enää edes muistaisi noin ääliömäistä juttua.Tajuatko kuinka tiukan valvonnan alla Suomessa ovat lääkkeet, jotka edes teoreettisesti voivat aiheuttaa pienenkin epämuodostuman sikiölle? Niitä ei saa edes määrätä hedelmällisessä iässä oleville naisille, ja jos on ihan pakko, niin hirveän rumban kautta. Ja sitten joku saatanan pälliaivo luulee, että rautatabletit voivat aiheuttaa epämuodostumia?!?!?


* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat