Vierailija

Kommentit (14)

Ainakin sinä pärjäät paremmin yksin kuin lapsesi, jos miehesi lähtisi mukaasi, vaikka lapsella ei hoitajaa. On näitä juttuja kuultu, että on lähdetty synnyttämään ja jätetty pieni lapsi yksin (kun nukkuu yöt heräämättä muka... =lapsen heitteillejättö) Tsemppiä! Saat sillä tavalla vanhanaikaisen synnytksen - onhan isät ollut mukana synnytyksissä vasta parikymmentä vuotta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lukekaa esim. kirja nimeltä: kun ei ollut rahaa, tehtiin lapsi. Kirjailijaa en muista mutta suomalainen, aikanaan kunnankätilönä toiminut. Muitakin kirjoja häneltä julkaistu. Huippuja! T. Itse yhden synnytyksen ilman miestä kokenut. Ja hyvin meni :)

mies työmatkalla ja lisärasitteena on se että muille lapsille joutuu sitten järjestämään ulkopuolisen hoitajan synnytyksen ajaksi.Kaikesta selviää, kun ei ole vaihtoehtoja.

Haluan, että lapsella paras, mahdollinen hoitaja ja isähän se olisi. Aivan minimaalinen mahdollisuus on, että oma äitini kerkeää tänne synnytyksen tienoihin, mutta siis aivan häviävän pieni mahdollisuus... Eli parempi alkaa orientoitua " yksin" synnytykseen... Eipä tarvitse ainakaan miettiä esikoisen puolesta. Ja tottahan tuokin, että eivät isät siellä synnytyssaleissa vielä kauaa ole olleet...ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat