Kommentit (15)

tajusin asian vasta kaksi viikkoa myöhemmin. Siinä ehti tutut ihmetellä miksen ollut sen surullisempi. Sitten hautajaisissa ulvoin pari tuntia putkeen kun vihdoin tajusin tapahtuneen. Jotkun meistä on vaan hitaita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nainen näyttäisi olevan lievästi sokissa. Enemmänkin moittisin toimittajia, jotka niin verenhimoisesti haalivat näitä haastateltavia, joilla ei voi olla MITÄÄN tärkeää sanottavaa aiheesta. Mikä tämänkin haastattelun arvo on? Että voidaan nyt kaikki yhdessä kauhistella ja päivitellä asiaa. Olipa tärkeä tietää, että kampaajan asiakkaat onneksi pääsivät hiustenleikkuuseen!!

Nainenhan ihan ääneenkin meinas naurahtaa kesken haastattelun.

Huomaa ettei ole omaisia mennyt onnettomuudessa.

Olisi kyllä voinut edes yrittää olla hymyilemättä.

Toki jossain kohti yritti olla mutta silloinkin tuli hymyä naamalle.

Todella törkeä haastateltava.

opettelisit ap tunnistamaan ihmisten ilmaisua. Sitä selkeästi ahdistaa ja se jännittää tosi paljon haastattelijaa. Heti kun alkaa itse puhua loppuu pakkohymy, johon se on naamansa vääntänyt kun kerrankin joku häneltä jotain kyselee. Raukka yrittää olla urhea ja kertoa "medialle" mitä on tapahtunut.

Ei nyt hyvänen aika iloinen ollut tapahtuneesta. Itsekin olisin varmasti shokista sekaisin enkä tiedä miten käyttäytyisin tuollaisessa tilanteessa televisiossa. Mieti nyt vähän..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat