Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tarvitsen apua yhteen koulutehtävään. Auttakaa, en löydä netistä.1. Saako henkilö toimeentulotukea jos niin kuinka paljon?-yksinasuva täysi-ikäinen, ei lapsia

-yli vuoden työttömänä (työmarkkinatuki 478,2)

- asuu 1977 rakennetussa 30m2 asunnossa vuokra 500e /kk (asumistuki 265,2)(mikäli oikeutettu toimeentulotukeen niin sen perusosa 389,37, ei oikeutta harkinnanvaraisiin/lisäosiin)Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mene kiljumaan kurkku suorana, että pitää saada rahaa ruokaan. Sen lisäksi TV, sanomalehti ja puhelin. Jotain virkistyslomaa pitää myös saada ja harrastusvälineet. Sun pitää päästä esim. laskettelemaan keskieurooppaan ja saada myös välineet tai muuten iskee burn-out.

Itse toimeentulotuki-asiakkaana (en saa mitään muuta kuin sen minimin 350¿ per kk) on aina niiiiiiiiiin mukavaa lukea noita " tv, puhelin ym." -viestejä. Ihmiset oikeasti luulevat että sossu maksaisi tv-luvan (saati tv:n), puhelinlaskun ja mitäköhän vielä! Vinkiksi vaan, että ei maksa. Joskus on saattanut maksaa, mutta ei minun elinaikanani. Ylimääräistä ei ole herunut edes nyt raskauden aikana, jolloin tarve mm. äitiysvaatteille &-tarvikkeille on huutava.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat