Vierailija

Peräaukon haavaumien takia ajauduttu ikävään tilanteeseen, jossa poika kakannut viimeksi keskiviikkona, sitä ennen jo kakkaustiheys vain 2 krt/viikko, kun normaalisti kakkaa (isosti) _joka päivä_Haavaumat jo paranemaan päin, mutta on vaan jäänyt päälle ettei halua kakata, istui pitkän tovin potalla tänään aamulla ja vielä illalla.Latculosia joka aamu, viimeksi kakkasi (ke) Microlaxin voimalla, vaikka nyt annoin sitä taas ei kakannut. Muutenkin viime päivinä koettanut syöttää kuitupitoista ruokaa, runsaasti vettä, luumuja jne.Valittaa välillä vatsakipuja - en ole panikoinut kipujen takia kun ajattelin että ihan luonnollista tässä tilanteessa, ja jos vaan saisi sen kakan tehtyä.Mutta rupeaa mietityttään, että ei kai tästä aiheudu jotain akuuttia hätää jos ummetus vaan jatkuu, ja toinen mitä mietin on, että miten päästäisi tästä kierteestä pois, en tiedä mitä tekisin toisin...

Kommentit (8)

Täällä kolmevuotiaan ummettajan äiti.

Älä anna enää levolacia tai muita laktuloosituotteita, ne eivät auta teidän tilanteessa.

Meillä on koettu samaa, aikaisemmin neljäkin kertaa päivässä kakannut tyttö alkoi kärsiä ummetuksesta, haavaumia hänellä ei ole.Tällä hetkellä käytössä Laxoberon-tipat sekä Movicol junior jauhe 1-2 pussia vuorokaudessa. Viimeksi mainittu on reseptivalmiste mutta laxoberonia saa ilman reseptiä. Se on ainoa todella tehokas ummetuksen hoitaja.

Sitä vaan on annettava SAMA TIPPAMÄÄRÄ joka päivä säännöllisesti, muuten ei tehoa.

Meillä annostus on 15 tippaa, tyttö 3v ja painaa 15kg.Mutta minusta teidän kannattaisi käydä lääkärissä, hän antaa oikean annostuksen ja voisi arvioida tarvitaanko Movicolia.

Haavaumat eivät tykkää Microlaxista.

Tsemppiä, tosiaan tiedän mitä on toivoa että kakka tulisi ihan missä vaan ja mihin vaan.

Toivottavasti saatte helpotusta!

Nenne

Mut siis nyt illalla laitoin Microlaxin _eikä sittenkään_

Rupeaa tuntumaan ettei lapseen voi enää pumpata enempää suolen sisältöä laajentavaa tavaraa....ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

suihkulla lämpöistä vettä peppuun tai niinkuin siihen reunalle :)On auttanut kun kakkaaminen on sattunut tai kun on niin kova kakka, ettei se tule..

Meillä on saatu niillä vatsa toimimaan säännöllisesti, kun ennen oli yhtä tuskaa. Ovat hyvän makuisia, ja meillä syö lapset ne aamulla ekaksi tyhjään vatsaan. Lisänä saa silti olla gefilustuotteita.. Meillä levolac ei auttanut ollenkaan. Suoli piti välillä tyhjentää jollakin supolla, nimeä en muista, se oli melkoista huutoa, kun se alkoi tyhjentyä. Tsemppiä!

Ruokavaliota vielä tarkkailisin. Eli jos oikein haluaa vatsantoimintaa auttaa, niin ruokavaliosta pitäisi karsia valkoiset jauhot ja sokeri mahdollisimman minimiin,sekä maitotuotteet. Kuten tietenkin banaani ja mustikka. Eli ei karkkia, vehnäleipää ja ruokajuomaksi vettä, kunnes vatsa toimii.

Juota vettä todella paljon päivässä, syötä tuoretta porkkanaraastetta ja pidä huoli, että aterioilla on aina kasviksia ja raasteita paljon. Kokojyväleivät ja -puurot aamu- ja iltapalalle. Pellavansiemeniä voi lisätä puuron joukkoon.

Ja lääkkeistä duphalac (miten sitten kirjoitettiinkaan) on aika hyvää.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat