Seuraa 

Olemme tulossa useammaksi päiväksi Tampereelle ja tutkisin mielelläni paikallisen tarjonnan vauvanvaate, -tarvike ja sisustuskin rintamalla. Ehkä eniten kuitenkin kiinnostaa vaatteet.Mitkä olisivat vähän erikoisempia tai hyvän valikoiman liikkeitä?

Kommentit (4)

Pikkukenguru Näsilinnankadulla, kaikkea kivaa ja erilaista lastenhuoneisiin ja vaatteitaPrince & Princess Aleksanterinkadulla, merkkivaatteitaMiraakkeli, myös Aleksanterinkadulla, vaatteita ja lelujaNukkela, Koskikeskusta vastapäätä(Hatanpään valtatie), ihana lelukauppaLastenpuoti Fani, Käpylässä(Lapinniemen kylpyän lähellä),mm. myy Rasavil-merkkiä. Katso www.finnband.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ovat kuulemma avaamassa verkkokaupan ja muuttamassa. Valikoima on aika erlainen kuin muissa Tampereen liikkeissä.

Italialaisia kauniita kalusteita ja tekstiilejä, Bugaboo vaunuja ym.

Kauniilla Kangasalla on kiva vaatekauppa Cloe jossa on hyvä palvelu ja runsaat valikoimat lastenvaatteita ja vähän erilaisia leluja. Lahdentieltä kun menee keskustan rampista ylös ja seuraa Alkon mainosviitoitusta, niin heti eka liikerakennus oikealla, ennen Alkoa. Kadunnimi Ellintie.Jos Kangasalan kivat automuseot (2kpl) kiinnostavat, niin samalla reissulla kannattaa poiketa ko. liikkeessä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat