Vierailija

Ihmisiä hoidetaan sen mukaan kenellä on isoin hätä. Ihmettelen että kukaan tervejärkinen rupeaa tätä kyseenalaistamaan. Tampereelle tuotu tyttö oli jopa tajuissaan.

Kommentit (15)

Odotussalin seinaällä on lista siitä ketkä ansaitsee ensin tulla hoidetuiksi. Narkkarit ja juopot saa odottaa vaikka koko päivän, kunnon kansalaiset ensin.

ootkos ihan pimee ;)Kyllä ne on ne sairaanhoitopiirien isot pomot, jotka resursseista päättää. Ja sh-piirien saamista verorahoista päättää hallitus omassa budjetissaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tilanteissa toimitettava ampujan uhrit ensin hoitoon ja vasta vihonviimeisenä itse teon suorittaja. Tekijä oli halunnut päättää päivänsä ja ei pitäisi uhrata minuuttiakaan hänen pelstamisekseen.Jos tällaiset tilanteet toistuu toivon että toimintamalli muuttuu.

Mistä minä voisin tarkalleen tietää, miten pahasti hän oli haavoittunut? Mun mielestä ois ollu kaikista paras, että ampuja ois jäänyt henkiin ja ois saanut loppuelämänsä katua tekoaan. Helppoahan se on kuolla tommoisen teon tehtyään, kun ei tarvitse vastata kellekään teostaan.-8

pelastustöitä? Entä jos se ampuja vaan sattui löytymään ensin, ja sitten vasta se haavoittunut?

Lisäksi kai olisi haluttu pitää ampuja hengissä, jotta olisi saatu vastuuseesn teostaan ja mahdollinen motiivi selville. Nythän se jää lähes arvailuksi, vaikka jotain viestejä olikin jättänyt.

Toivottavasti sille haavoittuneelle ei jää kovin pahoja vammoja tuosta. Pää on kuitenkin niin arka alue.

sillä ole merkitystä näissä asioissa kuka teki ja mitä. Avuntarve arvioidaan ja urhreja autetaan sen mukaan. KAIKKIA. Oli ne sitten tappajia, alkoholisteja tai narkkareita. Ei kenenkään henki ole vähemmän arvokas, vaikka olisikin vähemmmistöä tai tehnyt hurjia tekoja. Eli ne menee ihan tietyn systeemin mukaan. Saman tienhän ap:n logiikalla sen ampujan olisi voinut jättää sinne koulun käytävälle kuolemaan. HALOO!

Heidän näkökulmastaan siellä oli joukko haavoittuneita ja priorisointi tapahtui vain ja ainoastaan vammojen vakavuusasteen perusteella. Ja hyvä niin.

todellakin mutta kun se ei aina muulloinkaan toimi.Tutkimuksiin ei lähetettä saa vaikka pyytäisi kun lääkärit säästää. Viime aikoina on tullut liian monta syöpätapausta tietoon joissa potilas on pyytänyt lähetettä ja ei sitä vaan tipu. Samoin oli se nuoren miehen sydänkuolema.Lääkärin etiikka on hyvin hyvin joustava käsite.Suurimman virheen tekee potilaat jotka tietää sairastavansa tiettyä tautia ja uskaltavat sen ääneen lausua - lääkärin ego ei tätä kestä ja lähetettä et saa.Jos ihmisellä on tarkoitus tappaa itsensä päähän ampumalla menköön. Tässä tapauksessa lääkintähenkilökunta on tiennyt 100 % varmasti tämä on ampuja siitä ei ole minulla hetkenkään epäilystä, kommandoasu jo sen kertoo. Vai onko auttajat aivottomia idiootteja.Miksi uhrattiin saattueeseen poliisivartio, vakavasti päähän ammuttu tajuton ei enää tuota kenellekään lisää harmia. Turhaa rahanhaaskausta, nekin eurot olisi voitu käyttää paljon tärkeämpään. Vaikka tarkastelemaan niitä aseenkatolupia.

Hei nro 8, luuletko todella, että ampuja olisi tajunnut jostain jotain tai pystynyt jotenkin puhumaan vaikka olisi henkiin jäänytkin?!? Jos on ammuttu päähän niin ei siinä hirveän skarppina elämää sen jälkeen enää eletä. Taakaksi olisi jäänyt vanhemmilleen vain eli eiköhän ole parempi näin?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat