Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

3-vuotiaan tytön pimppi on punoittanut jonkin aikaa, välillä enemmän, välillä ei ollenkaan. Välillä punoitusta on taakse asti. Mitä se voisi olla? Olen laittanut Bebantenia, tuntuu auttavan hetkeksi. Ei ilmeisesti kutise kovinkaan paljoa, mutta lapsi sanoo välillä että peppuun " sattuu" .Täytyy kai mennä lääkäriin kun ei tunnu menevän itsekseen ohi.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Hiivaa helpottaa välittömästi kun laitat tytön istumaan pesuvatiin jossa on kupillinen mustaa teetä ja litra-pari haaleaa vettä lisätty. Ei tarvi mitenkään istuksia. Senkuin vain istahtraa vähäksi aikaa ja sit pois.Tämä aamuin illoin. Eli voit heti aamulla koittaa jos on mustaa maustamatonta teetä kotona.Toinen aine on MOLKOSAN herajuoma (saa apteekista ja luontaistuotteesta) ja sitä pari rkl vadin pohjalle ja vettä päälle. Iho rauhoittuu heti. jatka niinkauan kuin haluat näitä kylpyjä. Eivät ole vaarallisia kuten monet apteekin kuurit.

Olettehan muistaneet pissaamisen jälkeen aina pyyhkiä huolella. Usein tuon ikäiset saattavat jo käydä itsenäisesti vessassa ja " pyyhkiä" itse sen jälkeen seurauksena sitten alapään ärtyminen. Meillä on tapana pestä iltaisin tyttöjen alapäät, koska muuten kyllä ärtyvät ja punottavat.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat