Vierailija


Aateltiin hommata rasvakeitin mutta mietityttää vain että onko se kuinka lihottavaa....

Kommentit (12)

Vierailija:

Lainaus:


Eikös karpatessa pitäisi käyttää rasvaa surutta? Eikös tuolla logiikalla liha pitäisi kypsentää rasviksessa?
" Surutta" tarkoittaa tässä sitä että sitä ei pidä kartella muttei sillä tartte ehdoin tahdoin lotratakaan. Rasvakeittimen ongelma on siinä käytettävät paistorasvat. Suurin osa esim. öljyistä ei kestä kuumennusta kovin hyvin. Terveellisimpiä paistorasvoja rasvakeittimeen olisi kookosöljy ja laardi, joista ensimmäinen on kovin aromaattista useimpien mieleen ja jälkimmäinen hyvin vaikeasti saatavilla.Rasvaa yleisesti ottaen ei voi pitää suoraan " terveellisenä" tai " epäterveellisenä" , vaan se riippuu siitä, mitä rasvaa tarkemmin ottaen syödään, kuinka paljon, millaisen ruokavalion osana ja miten käsiteltynä. Rasvakeitinkään ei näinollen ole suoraan epäterveellinen tai terveellinen ruoanvalmistustapa, mutta suurin osa rasvakeittimellä kotioloissa valmistetuista ruoista kyllä stereotyyppisesti ovat epäterveellisiä (pakasteranskalaiset jossain rypsiöljyssä keitettynä, valmiit kananugetit rasvakeittimessä jne.).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:
Kyllä rasvakeittimellä valmistettu ruoka on rasvaista. Kaikki muut menetelmät valmistaa ruokaa ovat terveellisempiä.
...tämä päätelmä juuri osoittaa, että kirjoittajan mielestä rasva on epäterveellistä ja vähärasvaisuus terveellistä, mikä on virheolettamus.


Rasva ei todellakaan ole mitenkään suositeltava lisäravinne, vaan mitä vähemmän sitä käyttää, sitä parempi.Toki liika hiilihydraattienkin syönti lihottaa ja on epäterveellistä.

tietäähän sen siitä, että ne hesen ranskalaisetki on niin rapsakoita. ei mikään lihottava voi olla rapeeta.Kyllä rasvassa kannattaa keittää.

Olinpas muka hauska.Rasva täytyy olla riittävän kuumaa kun uppopaistettaessa 180 astetta on sopiva.Jos rasvan lämpötila on liian matala niin tuote imee rasvaa itseensä ihan tolkuttomasti. joskus on osunut huoltoasemalla kohdalle munkki joka läpikotaisin rasvainen (veden kyseessä ollessa käyttäisin sanontaa vettynyt)Jos rasva on riittvän kuumaa niin pinta paistuu kiinni ja rasva ei imeydy tuotteen sisään vaan tuote paistuu rasvassa.Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitan.

Joten hanki rasvakeitin ja käytä sitä kohtuullisesti ja valmista sillä ruokaa silloin tällöin. Laite on kätevä ja siinähän on termostaatti jolla voit säätää lämpötilan oikeaksi.Vierailija:

Lainaus:
Aateltiin hommata rasvakeitin mutta mietityttää vain että onko se kuinka lihottavaa....
Ei ole, mutta jos sillä tekee ruokaa ja sitten vielä syö sen, niin se on lihottavaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat