Vierailija

tuntua, joka päästi sen pojan vapaalle jalalle ja antoi pitää aseen???Ehkä tuntee olevansa osa-syyllinen?

Se oli jo paljon että videon perusteella saatiin kuulusteluun ENNEN tekoa, MIKSI päästettiin pois?Olisi voitu estää....

Sivut

Kommentit (25)

Rauhoitu. Esitin vain kysymyksen, turhaa jossittelu. Mutta vastaisuuden varalle jotain opittava tästä, tai ollut täysin turhaaSympatiani täysin poliisin puolella, varmasti vaikea paikka''Mutta ihmiset haluaa syyllisä, vastuunkantajia ja minä ymmärrän senkinJotain tehtävä! Eikä vain kauhistella ja odoteta seuraavaa vastaavanlaista

Lainaus:

On varmasti tehny sen minkä on pystyny.Poliisilla on varmasti vaikeaa kuten myös ampujan omaisilla.
kun ajattelee että edellispäivänä kaveri istui sen edessä, ja antoi mennä (vaikka näytön puutteesta eli ns. lakipykälien mukaan). Miten sellaisen olon kanssa elää, en tiedä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Älkää nyt häntä ainakaan syyllistäkö! Poliiisi ei muutenkaan ole psykologi, ja psykologikin voi tehdä virheen inhimillistä harkintaa vaativassa asiassa, kuten meistä kaikki.Eikö eilen uutisissa sanottu, että se poliisi on niin shokissa, ettei häntä ole voitu kuulla asiasta ollenkaan?

Kun olin raskaana viimeisilläni ja asuin yksiössä, joku tuntematon tyyppi samasta rapusta alkoi tunkea postiluukustani pornolehden kuvia. Niihin oli kirjoitettu vaikka mitä saastaa, mutta pelottavinta oli että tyyppi oli selkeästi seurannut tekemisiäni enkä edes tiennyt hänen olemassaolostaan!! Soitin poliisille ja itkien kerroin mitä lapuissa lukee, sieltä naurettiin. NAURETTIIN, Nuori poliisi oli sitä mieltä ettei kukaan tee tuollaista tosissaan (käsiala oli keski-ikäisen miehen, tunnistin samaan tyyliin kirjoitetun tekstin helposti koska isäni on samaa ikäluokkaa) ja vähätteli koko puhelun ajan kokemaani. Lopulta kehtasi vielä ehdottaa että MENEN ITSE SOITTELEMAAN OVIKELLOA JA KYSELEMÄÄN, KUKA LAPPUJA PISTÄÄ. Suutuin ja sanoin suoraan että "kuules, minä olen 160cm pitkä ja viimeisilläni raskaana, asun vielä yksinkin. Luuletko tosiaan että menen koputtelemaan tuntemattomien ovelle ja katsomaan, josko löytäisin sen pervon??". Poliisi sanoi että ei minulla ole hätää, kerroin hänelle että tietääkö kuinka helposti raskaana olevan naisen voi työntää esim. portaita alas (talossa oli todella jyrkät ne portaat!) ja että kuinka helposti vauva voi kuolla siinä tilanteessa. No eihän se pikkukundi mitään tiennyt, inisi vaan että lakia ei ole uudistettu hetkeen eikä se kata tuollaisia perverssejä viestejä eikä... sitten kehtasi vielä huokailla että tulee "turhaa" paperityötä!!Siinä meni usko Suomen poliisiin. Isäni marssi laitokselle ja raivosi puolestani, mutta asiaa ei edes pahoiteltu.

Oletko kaikkien nettitekemiset tutkinutLainaus:

Aseenkantolupaa ei saa helposti.Ja kenellä se lupa on, ei esiinny netissä aseella uhtaten "sinun vuorosi on seuraavaksi HYVÄSTI"

Tällä kertaa poliisi oli helppo syyllinen.Oikea syyllinen se ei kutienkaan ollut. Ehkä olisi parempi syyttää vaikka sitä henkilöä, joka uhkasi ampujan henkeä aseella grillijonossa viime helmikuussa! Tämä asia on saattanut jäädä läpikäymättä ja jättää ampujaan syvän pelon.No, oli tämä kai suunnitellut teurastusta jo monta vuotta. tai ainakin sanoi niin levittääkseen kauhua.

mutta aseenkantoluvan ja aseen takavarikoiminen olisi pannut jätkän tiukkaan syyniin.Hän tiesi, nyt on toimittava, kohta en pysty tekemään sitä, koska minua tarkkaillaan.Vierailija - 24.9.2008 11:25 (ID 745834)

Tuskin olisi estänyt aseen otto pois, ehkä siirtänyt tapahtumaa.Osasihan se myyrmannin pommittaja tehdä nauloista pommin.

mitään ei tehdä ennen kuin on näyttöä. Epäily ei riitä.

Minusta MYÖHÄISTÄ sitten,Itseäni seurasi joku hullu kuukausi kaupalla, ilmoitin poliisille, eivät voineet tehdä mitään.Entä jos olisi raiskannut tai pahoinpidellyt minut? Sitten olisi puututtu, ok kiitti kovasti. En ymmärrä. MYÖHÄISTÄ siinä vaiheessa

"en minä, mutta muut" KUKA KANTAA VASTUUN?

Lakia muutettava, että näin ei pääse käymään. Saa käyttää intuitiota ja vaistoa!Turha sanoa nyt, kun paskat housussa, tiedän.

Ennakointia. Estettävissä olisi ollutLiikaa oli yhtäläisyyksiä Jokelan keissiin, videota myöden. Sokeitako ne poliisit on???

oli tavallisia ampumaratavideoita, joissa ei mitään uhkailua ollut. Ne You will die next -videot tuli nettiin vasta pari tuntia ennen tekoa.Poliisi toimi oikein lain vaatimissa puitteissa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat