Vierailija

Myin huutonetissä erään lasten tarvikkeen. tarvikkeesta oli selvä kuva, useampi. Ostaja sai tuotteen ja nyt penää kaupan purkua, kun tuotteesta puuttui siihen kuuluva osa. jota EI kuitenkaan kuvissa näkynyt enkä sitä maininnut siinä olevan. Kyyseessä muutaman vuoden vanha tuote ja tuo kyseinen osa päässyt hukkumaan. Ei ole millään tavalla oleellinen tavarassa paitsi ehkä mukavuus/ulkonäkösyistä.

Kumpi siis on " oikeassa" ? Minun mielestäni asiakkaan olisi pitänyt tuotteen kuvista nähdä ettei kyseistä osaa siinä ole. en tajunnut edes että se puuttuu vasta kun ostaja alkoi sitä penäämään, emme olleet sitä itsekään kaivanneet.

Kommentit (30)

Kuvanmukaisesti yleensä myydään kuvan mukaisessa kunnossa.

Ei tarvitse erikseen ruveta mainitsemaan jos jokin alkuperäisosa puuttuu... mistä niitä kaikkia voisi aina muistaakkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" Kuvaile tuotetta mahdollisimman tarkasti ja monipuolisesti, sekä kerro kaikki sellainen, joka saattaa kiinnostaa ostajaa ja vaikuttaa ostopäätökseen. Mikäli jätät oleellisia asioita kertomatta, huutajalla on oikeus purkaa kauppa tällä perusteella" .

osasta kuvauksessa, mutta kyllä tuo pieni topattu tyyny kuulostaa aika mitättömältä asialta vaatia kaupanpurkua. Vaikea sanoa, kumpi on oikeassa.

ja hintakaan ei ole uuden hinta. varmaankaan?minullekkin sattui tuollainen mulkero kohdalle.kohteessani kuitenkin luki: " kuvan seja se" .. eikä sitä osaa ollut kuvassa.kyse on siitä, että ko. ostaja on löytänyt jostain vielä halvemman tuotteen, ja nyt sitä vituttaa, kun on mennyt maksamaan " liikaa"

näin on.minulle se hullu toi väkisin koko tuotteen kotiini takaisin!!!!!!

Vierailija:

[quote]


Ostaja sai tuotteen ja nyt penää kaupan purkua, kun tuotteesta puuttui siihen kuuluva osa.

[quote]
Jos tuotteesta puuttuu siihen normaalisti kuuluva osa.mutta jotenkin tuntuu epäreilulta alkaa purkamaan kauppaa, kun " osa" ei ole millään tavalla tuotteen toimintaan tai turvallisuuteen liittyvä osa, vaan täysin mukavuusosa. Ja tympii kun en TAJUNNUT sen puuttuvan, kun sitä ei ole meilläkään tuotteessa ollut (hukkunut varmaan ihan alussa meillä) ja nyt sen takia pitäisi kauppa purkaa :(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat