Seuraa 

Tausta siis tämä: Vauva on 5kk ja syönyt koko ajan pelkkää rintamaitoa. Alusta asti kuitenkin syönyt n. pari kertaa viikossa pullosta pakastettua maitoa. Parin viikon tauon jälkeen alkoi totaalikieltäytyminen pullolle. Nyt viikonloppuna olemme kokeilleet sekä rintamaitoa, että korviketta (nan) hörpyytysmukista, luonnonkumisesta ainun pullosta, nukin ja aventin silikonisista pulloista, kumpikaan maito ei mene mistään näistä pulloista. Olen myös yrittänyt rinnasta syöttäessä yhtäkkiä vaihtaa pulloon (esikoinen oppi näin), mutta ei onnistu. Pitänee olla vaan sinnikäs.Kaikki vinkit kehiin! Miten teillä on onnistuttu?Sarafan ja tissimaakari 5kk

Kommentit (2)

Eli ottaisiko isältä helpommin? Entä pidittekö vauvaa sylissä imetysasennossa kun kokeilitte pulloa? Nämä tuli ensimmäisenä mieleen. meillä oli sama ongelma kun tuli liian pitkä tauko pulloruokinnassa, eikä vauva valitettavasti enää suostunut pullolle ollenkaan vaikka kaikkea tätä kokeiltiin.

Meilläkin vauva söi pulloa IHAn pienenä, pariviikkoisena, muutaman kerran, kun ajattelimme hänen olleen nälkäinen, mutta kun maitoa alkoi tulla kunnolla, en enää edes tarjonnut pulloa. Sitten täysimetettyäni häntä sinne 5 kuukauteen asti, ajattelin, että kiinteiden myötä muutenkin olisi kiva, kun isäkin voisi antaa pullolla omia pakastettuja maitojani, tai juomista nyt yleensäkin, niin eipäs poika huolinutkaan pulloa. Ei sitten millään. Ja kaikki kokeiltiin, niin eri asennot kuin syöttäjät, eri pullomallit ja tuttimallit. Kun ei niin ei. Ei tainnut pikkuinen enää muistaa mikä pullo oli, kun oli kuitenkin pelkkää tissiä tottunut syömään.

Nykyisin poika 8 kk, ja ihan nokkamukilinjalla mennään. Puolen vuoden tietämillä oppi nokkamukeista juomaan melko hyvin, mitä nyt rinnukset edelleen märkänä kun juo itse. Mutta ajattelin sitten jossain vaiheessa, etten enää pullolle edes opettanut, kun ei sitä kerran millään huolinut, vaan suosiolla sitten aloitettiin nokkamuki-harkat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat