Seuraa 

Ostin vasta Rasavilin välikausihaalarin kevytvanuvuorilla ja sain vasta jälkikäteen tietää, että siihen saa halutessaan kiinnitettyä erillisen Rasavilin teddyvuorin. Kaverini sanoi, että tällöin puvun pitäisi olla yhtä lämmin kuin toppapuku. Onko kokemusta? Tarvitseeko pikkupakkasillakin villapuvun alleen ollakseen lämmin? Olisi iloinen yllätys, jos tässä saisikin kaksi kärpästä (lue: pukua) melkein yhden hinnalla...

Kommentit (3)

Eli ohutvanullinen välikausihaalari johon saa ostettua irtovuoren on sama kuin toppapuku :)

Pikkupakkasilla pärjää juuri tuon vuoren turvin. Tietenkin, kuten kaikkien pukujen kanssa, kovilla pakkasilla tarvitsee tähänkin pukuun extraa alle. Mutta tosiaan onneksi olkoon; iskit kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)

Eli onko lopputulos paljon tönkömpi kuin tavistoppis? Tosin ensi talvena tyttö on jo lähes 2,5-vuotias, joten osaa kyllä liikkua hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ensi talveksi. siis kevyttoppa plus teddyvuori. hieno juttu muuten, mutta minulla lapsi vasta reilun vuoden silloin ja ikävä kyllä rasvillin hienous eli se keveys kärsii tuossa yhdistelmässä kamalasti.sain kyllä niin halvalla, että sinällään ei harmita, mutta mietityttää joudunko vielä sijoittamaan erilliseen toppapukuun, että poika jaksaa vermeet päällä liikkuakin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat