Vierailija

Tosi hienoa. Saammeko nähdä Niinistön ulkoministerinä? Ehkä jo valkoisen talonkin ovet avautuvat, kun ne eivät ole Haloselle/Tuomiojalle avautuneet.Ja tempputyöllistämisministeriö lakkautetaan ja siirretään kauppa- ja teollisuusministeriölle.Sosialismin taantumuslinnakkeet puretaan alas ja Suomi katsoo taas länteen ja vapauteenOlen tosi onnellinen, että Suomi sai länsimaista demokratiaa edustavan oikeistohallituksen Putinia ja totalitarismia kumartavan sosialistihallituksen sijaan.

Sivut

Kommentit (39)


Alkoholismia, lasten huostaanottoja, avioeroja, turvattomuutta, ylivelkaantumista, materialismia, vanhusten laiminlyöntiä, puoli miljoonaa suomalaista syö masennuslääkkeitä. Köyhyyttä on paljon ja leipäjonot vain kasvaneet.Jos eläisitte maassa, jossa on terve arvopohja, huomaisitte, että Suomessa on paljon mätää. Tämä oli hyvä maa ja tässä maassa on vielä jäljellä jonkin verran hyvää, mutta sosialistien valhe on suuresti mädättänyt tämän maan.Suomi on myös Euroopan väkivaltaisin maa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Palkansaajan asiaa ajetaan niin, että edistetään yrittäjyyttä ja työllisyyttä ja alennetaan veroja. Kun on yrityksiä, ihmisiä työllistyy, kun alennetaan veroja, ostovoima kasvaa, ihmiset kuluttaa enemmän ja syntyy lisää yrityksiä, jotka taas työllistävät ihmisiä ja tulee lisää verotuloja. Verotuloja ei tule, jollei suomalaiset käy töissä tai jollei ole yrityksiä. Ei voi jakaa kakkua, jos ei ole ensin tehnyt kakkua, jota voi jakaa.Kokoomuksen politiikka tähtää siihen, että työnteosta tehdään kannattavaa.

Minä olen käynyt viimeeksi kuluneen neljän vuoden aikana 5 kertaa. Tuntuu, että täällä Suomessa media ei tunne lähi-idän lähihistoriaa ja nykyoloja kovinkaan hyvin.

Kun Egyptin puolella Tabassa terroristit tekivät pommihyökkäyksen, kertoi YLE räjähdyksen sattuneen Taban kaupungissa, vaikka paikalla ei ole muuta kuin hotelli ja n. 800m hiekkarantaa.

Eikä ole yksi tai kaksi uutisankkaa, jotka YLE ja jopa HS ovat nielleet. Em. ottavat vastaan Reuters' in tietokoneella muokatut, vääristellyt, valokuvat vastaan ilman kritiikkiä. Esimerkkejä vääristelystä on niin paljon, että niitä ei voi tälle palstalle edes mahduttaa.Ulkoministeri Tuomiojaa pidettiin Suomen EU-johtajuuden aikaan ulkomailla lähes vitsinä. Hän yritti mennä vielä jotain sössimään, muka välittämään EU:n edustajana, Palestiinalaisten ja Israelin välisissä asioissa. Eihän häntä otettu edes vastaan, vaan Solana sai hoitaa nekin hommat. Mutta ei sitä oikein tiedotettu sossujen miehittämässä mediassa.Mutta nyt on hyvä, Tuomioja on poissa ulkopolitiikasta ja toivottavasti myös pysyy poissa.

Siis nyt kaikki työnvieroksujat joutuvat töihin, ettei tarvitse ählyjä tuoda muualta töitä tekemään.työttömyyspäivärahaa saa vain 200 päivältä, sen jälkeen on tehtävä jotain tai ei saa peruspäivärahaakaan. Äitiysloma 3kk, sitten töihin. opintorahaa nostetaan 10¿, mutta valtiontakauksia lainoille ei enää saa, jokainen opiskelkoon varojensa mukaan mitä lystää. Veroalennuksilla ei ruokita enää tupoja, paikalliset sopimiset kunniaan. Mitään lakisääteistä minimipalkkaa ei ole, työntekijä tekee töitä vaikka eurolla tunti, jos niin sopii työnantajan kanssa.

Vierailija:

Lainaus:
Mutta nyt on hyvä, Tuomioja on poissa ulkopolitiikasta ja toivottavasti myös pysyy poissa.
samaa Israel/USA-vastaista aivopesua aina Neuvostoliiton olemassaolosta lähtien. Valta ei ole koskaan vaihtunut YLEllä.Erityisen onnellinen olen kuten sinäkin, että enää koskaan (toivon ja rukoilen näin) ei tarvitse katsella tuota Israel/USA-vastaista risupartaa rauhanmerkkeineen (= paavalinristeineen) hiipparoimassa ulkoministerinä Suomen suhteita länsimaisiin demokratioihin tuhoten.

Varsinkin tavallisille palkansaajille. Eihän sitte itketä kun asiat on vielä huonommin kuin nyt. Ainahan rikas on antanut omastaan ja köyhä ei vähästäkään. Vai kuinka se nyt meni.

Vierailija:

Lainaus:


Siis nyt kaikki työnvieroksujat joutuvat töihin, ettei tarvitse ählyjä tuoda muualta töitä tekemään.työttömyyspäivärahaa saa vain 200 päivältä, sen jälkeen on tehtävä jotain tai ei saa peruspäivärahaakaan. Äitiysloma 3kk, sitten töihin. opintorahaa nostetaan 10¿, mutta valtiontakauksia lainoille ei enää saa, jokainen opiskelkoon varojensa mukaan mitä lystää. Veroalennuksilla ei ruokita enää tupoja, paikalliset sopimiset kunniaan. Mitään lakisääteistä minimipalkkaa ei ole, työntekijä tekee töitä vaikka eurolla tunti, jos niin sopii työnantajan kanssa.
Pari tuttua työttömänä. Pyysin heitä rakennukselleni töihin, aivan kohtuupalkalla, olisin jopa maksanut työmatkatkin. Pari päivää jaksoivat käydä töissä, sitten loppui into. Eivät edes ilmoittaneet että eivät tule, soittaa piti perään. Että sellaisista työtä vieroksuvista loisista haluaisin eroon. Ja tämä on fakta, toisin kuin nuo sinun satusi.

ja päivystää vapaa-aikansa ilman erillistä korvausta, kun kerran on pomon oikea käsi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun kotiin pääsee niin jo soittaa joku, että tulee kaupalle kun jokin on mennyt rikki, tilausten kanssa ongelmia tai joku vaan ei ole viitsinyt saapua hommiin.

Vierailija:

Lainaus:


Että elintarvikealalla tehtäisiin 10h työ päivää ja lauantai työt olisivat vapaat. Siis 50h joka viiko.
Jumala antoi nämä käskyt, jotta emme vahingoittaisi itseämme. Ne ovat meidän suojelemiseksemme. Jumalan käskyjen rikkominen tuhoaa ihmisiä ja perheitä. Huoraaminen, addiktiot, väkivalta, varastelu, petos, valehtelu, kaikenlainen synti. Me korjaamme sitä mitä niitämme. Jos kylvämme valhetta ja petosta, me saamme jonakin päivänä korjata jälkiä, joita synnistämme seurasi.Jokainen tietää sisimmässään mikä on oikein ja väärin. Tätä kuvastaa sekin, että varas ei siedä, että häneltä varastetaan.Jos ei olisi olemassa oikeaa ja väärää ja Jumalaa, josta tietoisuus oikeasta ja väärästä on lähtöisin, me emme tietäisi mikä on oikein ja väärin ja maailma olisi täydellisessä anarkiassa. Jumala loi tähän maailman järjestyksen.

Sossut olivat valitettavan pitkään vallassa ja jälki oli sen mukaista.Minä kärsin vuosia työttömyydestä ja laman väistyessä ja pienen taloudellisen notkahduksen jälkeen jäin taas työttömäksi. Sen seurauksena perustin oman palvelualan yrityksen, jolla työllistän vain itseni.Mutta sossujen luoma verotus on todella saatanallinen. Jos olet niin huonoissa varoissa, että et kykene maksamaan veroja ajallaan, kun syödäkin pitää ja lapsiakin on 5, niin verottaja ei tyydykään normaaliin viivästyskorkoon. Ei, verottaja ottaa korkoa kuin venäjän mafia. Tämä on ihan totta. En uskonut sitä ennen kuin sain itse kokea.Että sillä tavalla sossut kohtelevat työteliäitä ihmisiä. Ainoastaan työteliäät ihmiset, jotka saavat oman yrityksensä pyörimään, voivat työllistää muitakin. PK-yritystoiminta työllistää suhteellisesti eniten ja näitä PK-yrityksiä, varsinkin kaikkein pienimpiä, sossujen luoma veromafia lyö kaikkein kovimmin.Onneksi sossut ovat poissa vallasta ja vahinko vain, että heitä on vielä verovirkailijoissa. Sossuilta on nimittäin tullut juuri se tapa, että valitaan " sopivin" (sossu) pätevimmän sijaan.Toivottavasti tästä maasta lähtee kokonaan rutto, nimeltään sosiaalidemokraatit.

Vierailija:

Lainaus:


Että elintarvikealalla tehtäisiin 10h työ päivää ja lauantai työt olisivat vapaat. Siis 50h joka viiko.
Eikö nämä ole sovittu jossain Tupo-pöydissä. Ja Kokoomus ei muutenkaan päätä mitään yksin vaan koko hallitus ja sitten eduskunta.

Vierailija:

Lainaus:
Toivottavasti tästä maasta lähtee kokonaan rutto, nimeltään sosiaalidemokraatit.
Sekä työnteon, että yrittämisen tulee olla kannattavaa, eikä siitä pidä yksinomaan rangaista. Suomessakin progressio menee niin, että ei tarvitse olla kummoisetkaan tulot, kun verotus on jo äärimmäisen ankaraa. Ja samaan aikaan sossut sitten järjestivät itselleen huippupalkattuja suojatyöpaikkoja. Pelkästään AY-johtajienkin keskipalkka on jossain 100 000 euron tuntumassa.

Suomessa tiedotusvälineet ovat muutenkin jauhaneet sossujen propagandaa lähi-idästä. Toivottavasti myös siihen tulee muutos.Siinä on kova homma saada sossujen " miehitys" purettua ministeriöistä, YLE:stä jne. Sen tähden piti perustaa kokonaan uusi ministeriö tai oliko se peräti kaksi uutta ministeriötä.

Paperin miehet ansaitsivat paremmin kuin insinöörit keskimäärin, vaikka koulutus on vähäinen, eikä vastuutakaan ole mistään. Kaiken vastuunhan töiden ja tilausten onnitumisesta ottaa tekninen johto.Mitä he sitten saivat aikaan? No työttömiä tietenkin.Tätä maata ja mahdollisuuksia hyvään palkkatasoon rakennetaan ahkeruudella ja yhteistyöllä. Vaikka olen yrittäjä, olen kuitenkin sitä mieltä, ettei työoloja tule työntekijöillä huonontaa.Älkää olko työntekijät yhtään kateellisia yrittäjille, vaikka yrittäjä saakin valita missä välissä nukkuu 4...6 h:n yöunet ja milloin ei nuku ollenkaan, kun työt pitää saada ajoissa valmiiksi tai pitää kerätä verottajalle rahaa.Se on todella työntekijöistä välittämistä, että luodaan hyvät olosuhteet PK-yrityksille toimia ja siten myös työllistää.

Vierailija:

Lainaus:
Se on todella työntekijöistä välittämistä, että luodaan hyvät olosuhteet PK-yrityksille toimia ja siten myös työllistää.
Sitä ei vain hullu huomaa, eikä tyhmä käsitä, että jos sahaa oksaa, jolla istuu, niin putoaahan siitä. Eikä verottajakaan (= sossujen luoma hirviö) ymmärrä sitä, ettei lypsävää lehmää kannata tappaa.puolustusministerin, sisäministerin, opetusministerin ja viestintäministerin paikat!Muistissa on vieläkin kun sossujen opetusministeri oli eväämässä kristillisiltä kouluilta toimilupia ja viestintäministeri Luhtanen lakkautti Sävelradion ja yhteen aikaan esitti mitä ihmeellisimpiä pakkoja, pyöräilijöiden kypäräpakkoa ja muuta.Todella hienot salkut sai Kokoomus! Ei voi kuin ihmetellä. Suomella on nyt toivoa. Ja Vanhanenkin sai tilaa kasvaa täyteen mittaansa. Olen hänestäkin niin ylpeä!Ap.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat