Seuraa 

Hei!Onko kukaan joutunut reklamoimaan Lassien viallisista tuotteista ja miten on käynyt?

Ostin ensimmäistä kertaa Lassien puvun (kun oli niin halpa). Nyt vähäisen käytön jälkeen heijastintereet ovat ihan rikki. Pukua ei ole edes pesty vielä. Laitoin palautetta Lassien sivujen kautta ja ajattelin viedä puvun liikkeeseen takaisin nähtäväksi.Kommentit (6)


Eli ostin nuorimmaiselle kolme viikkoa sitten lassien 2-osaisen kevätpuvun.

Eilen vasta pistin pojalle uudet housut jalkaan (takkia ollaan pidetty jo aiemmin) ja huomasin siinä, että toisen lahkeen sivusauma on auki n. kymmenen sentin matkalta. On siis jotenkin kokonaan jäänyt ompelematta.Tänään sitten vein housut takaisin osto kauppaan(prisma), mutta eivät tosiaan huolineet pelkkiä housuja vaan piti sitten riisua pojan päältä takki myös! Voi kunpa olisin tajunnut niin olisin tietenkin pukenut pojalle toisen takin kauppareissulle.

No mutta anyway, myyjä otti puvun ja yhteystiedot ja sanoi, että lassielta otetaan sitten yhteyttä.

Toivottavasti palvelu olisi nopeaa ja saataisiin uudet housut tilalle!Kokemusta ei ole siitä mistä kysyit mutta, ostin viime syksynä Anttilasta Lassien Supratech haalarin ns kakkospuvuksi ja ihan susi koko puku.

Jalkalenkkien napit irtoilevat alvariinsa, noin 3kk käytön jälkeen kangas melkein kulunut puhki jalkojen sisäsauman kohdalta ym pientä. Toinen puku (Travallen remu) ihan moitteettomassa kunnossa vaikka ollut molemmat yhtä paljon käytössä.

Toistamiseen en kyllä osta Lassieta tai sit meillä on ns maanantaikappale.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vein puvun takaisin Prismaan ja lastenpukineiden myyjä pyydettiin infopisteeseen palvelemaan. Hän otti puvun vastaan ja lupasi kysyä asiaa valmistajalta. Myyjä soitti seuraavana päivänä, että sain rahat takaisin, vaikka kuittia ei enää ollut.

Samoin tuli vielä Lassielta sähköpostia, että viallisen puvun saa pitää ja lähettävät jotain asusteita korvaukseksi. Olin kuitenkin jo ehtinyt viedä puvun takaisin.

Mutta lopputulos oli, että palvelu oli Prismassa/Lassiella erinomaista!

Ostin LassieTecin talvipuvun joulukuun lopussa ja maaliskuussa meni lahkeiden sisäsaumat rikki ja polvitaipeista kangas kestorypyillä. Palautin puvun ostopaikkaan (maanantaina), koska Lassen sivuilla kehoitetaan reklamoimaan suoraan myyntipaikkaan. Lähettivät puvun tehtaalle ja jo 5 pv kuluttua( perjantaina) Lassielta soitettiin ja kerrottiin puvun olleen viallisen. Olisimme saaneet uuden kevätpuvun tilalle, koska talvipukuja ei enää jäljellä. Meillä on jo sopiva kevätpuku, joten päädyimme odottamaan uutta talvipukua ensi vuoden mallistosta. Sopii meille ihan hyvin, kun ei talvipukua enää tarvittu. Olin siis ihan tyytyväinen palvelun nopeuteen ja luvattuun uuteen pukuun. Vanhaan pukuunkin olin vedenpitävyyden osalta tyytyväinen.

Kaverilta hajos Lassien G-Tec keväthaalari pojan kaaduttua ensi kerran. Puku ehti olla käytössä kuukauden verran. Vielä en tiedä tuon puvun reklamaation tulosta. G-Tecissähän on vuoden puhkikulumattomuustakuu, mutta en tiedä koskeeko kaatumisia vai vain kulumista.

Näiden kokemusten perusteella voi hyvinkin olla, että Lassiella ollut pngelmia kankaanlaadun kanssa viime talvena ja tänä keväänä. Kannattanee reklamoida, jos vähänkin epäilee puvun viallisuutta. Meillä ei edes vaadittu kuittia puvusta.valitin asiasta ostopaikkaan, eivät antaneet uutta vaan lähettivät puvun korjattavaksi kun valmistaja ei kuulemma anna milloinkaan uutta tilalle.Suorastaan kihisin raivosta kun jouduimme odottamaan 2 vkoa pukua korjauksesta, ulkona ykskaks yllättäin täysi talvi, eikä lapsella ollut käytössään hänelle sopivaa talvihaalaria (kaikki pieniä).En osta Lassien haalareita enää milloinkaan.


saadaan puvun hinta (39,90) takaisin. Vanhaa pukua eivät siis anna takaisin eikä varmaan mitään muutakaan hyvitystä tule.Toivottavasti kaupassa olisi vielä sopivan kokoinen puku, koska puvusta kyllä tykkäsin.Nytpä täytyy vaan heti tarkasti tihrustaa kaikki saumat, ettei uudestaan osta jo valmiiksi rikkinäistä tuotetta!Näin kävi siis meillä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat