Vierailija

Iltalehti 7.2., Parempaa ruokaa-palsta:



" Tarjoaisin ilmaisen välipalan ja näkkileivän tilalle pehmeää leipää edes pari kertaa viikossa. Määrärahat ovat tosin niin rajalliset, että taitaa olla toiveunta.



Erot ovat valtavat jopa kunnan sisällä, ihan riippuen emännän aktiivisuudesta. Joissakin paikoissa ruokailutilan viihtyvyyteen on satsattu ja ruoka on monipuolista ja maittavaa, toisissa paikoissa asiat eivät ole kovinkaan hyvin.



Helppoja parannuskeinoja kouluruoan maittavuuden lisäämiseksi on esimerkiksi maidon tarjoileminen kylmänä, salaattien ja raasteiden monipuolistaminen sekä salaatinkastikkeen tarjoaminen aterialla."



Kysymys oli että " Miten kehittäisit kouluruokaa" . Niin, mitäpä siitä että joissakin kouluissa syödään keittoa kolmena päivänä viikossa tai että harva koulu tarjoaa Hannan mainostamia ilmaisia välipaloja, kunhan vaan low fat-salaatinkastiketta löytyy ja maito on kylmää (onko se oikeasti ikinä lämmintä?). Jepjep. Niin ja ruoan monipuolisuuskin on kiinni yksinomaan keittiöemännästä, ei resursseista tai määräyksistä.

Kommentit (2)

Vierailija:

Lainaus:


Iltalehti 7.2., Parempaa ruokaa-palsta:



" Tarjoaisin ilmaisen välipalan ja näkkileivän tilalle pehmeää leipää edes pari kertaa viikossa. Määrärahat ovat tosin niin rajalliset, että taitaa olla toiveunta.



Erot ovat valtavat jopa kunnan sisällä, ihan riippuen emännän aktiivisuudesta. Joissakin paikoissa ruokailutilan viihtyvyyteen on satsattu ja ruoka on monipuolista ja maittavaa, toisissa paikoissa asiat eivät ole kovinkaan hyvin.



Helppoja parannuskeinoja kouluruoan maittavuuden lisäämiseksi on esimerkiksi maidon tarjoileminen kylmänä, salaattien ja raasteiden monipuolistaminen sekä salaatinkastikkeen tarjoaminen aterialla."



Kysymys oli että " Miten kehittäisit kouluruokaa" . Niin, mitäpä siitä että joissakin kouluissa syödään keittoa kolmena päivänä viikossa tai että harva koulu tarjoaa Hannan mainostamia ilmaisia välipaloja, kunhan vaan low fat-salaatinkastiketta löytyy ja maito on kylmää (onko se oikeasti ikinä lämmintä?). Jepjep. Niin ja ruoan monipuolisuuskin on kiinni yksinomaan keittiöemännästä, ei resursseista tai määräyksistä.




No ne nyt oli halpoja/ilmasia vinkkejä mitä voi tehdä. Ja kyllä se on emännästäkin kiinni kuinka paljon tuhlaa valmiseineksiin,jne jne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat