Vierailija

Ajatella kun on päähän ampunut ihteensä. Minun serkku oli ollut kylässä kaverinsa luona ja se kaveri oli ampunut ihtensä vuoteessaan ja oman puolisonsa vieressä. Tämä puoliso oli tullut pimeästä makuuhuoneesta pois ja käskenyt mennä xxx katsomaan mitä oli tapahtunut.Niin on se ollut serkkupojalle kauhea kokemus ja näky kun on sytyttänyt valot makuuhuoneeseen.. Aivan kauheeta!!

Kommentit (5)

on oikeus hoitoon..niinhän se lääkäri sanoi sairaalan syke-ohjelmassakin.Niin, ja ketään puolustelematta sanon tän! Mielessä kyllä on käynyt että antaakohan nuo lääkärit oikeesti sitä parasta mahdollista hoitoa pahoille ihmisille?

Ajattelin niitä ihmisiä ketkä ovat häntä olleet ottamassa vastaan sairaalassa, hoitaneet ambulanssissa ym. Hattua nostan näille ketkä moista joutuvat työkseen näkemään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juu ajatella, ihan päähän oli itseään ampunut. Munilleko sen olis pitänyt itseään ampua, ettei olis ollut niin pahan näköinen ??

Kauhealta toki näyttää, mutta ajatelkaa, että sodassa niitä vasta näkeekin. Sodasta Suomessakaan ei ole kovin pitkä aika. Jopa sisällissota on ollut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat