Vierailija

Okei, biologia taitaa olla hukassa, mutta...Jos mieheltä siis laitetaan piuhat poikki (tai solmitaan), niin mitä tapahtuu siittiöille, joita kivekset kuitenkin valmistaa.

Entä sperman tuotanto?Tietääkö joku aiheesta (esim. jollain miehelle tehty kyseinen operaatio).

Kommentit (10)

soluissa on sisäinen tuhoamisjärjestelmä, joka hajottaa solun aineiksi, jotka elimistön eri systeemit (veri, solunesteet, imunesteet sitten kuljettaa pois ja/tai uusiokäyttöön.Ei sen kummempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siittiötuotanto jatkuu! vielä 15 vuoden päästä voidaan tehdä vasektomian purku!! tosin silloin hedelmöittymisen onnistuminen on enää 30 %... ja syynä on se että osalle steriloiduista miehistä elimistö kehittää siittiövasta-aineita

mietittiin ainakin eilen illalla tätä. olis kyllä kiva kieltämättä tietää että kuis siittiöiden käy. eikös sitä ala tulemaan tunkua?ja sama myös naisen kohdalla. eikös niitä munasolujakin irtoa samaan tahtiin kuin ennen ja mihis ne menee?


2:

Lainaus:

Sperman tuotanto jatkuu ennallaan kuten myös siittiöiden tuotanto, ne siittiöt ei vaan pääse sieltä kiveksistä mihinkään..

vanhentuneet ja kuolleet solut (siittiöt, munasolut) poistu samalla tavalla kuin muukin kuollut solukko, elimistön siivousjärjestelmä hoitaa ne pois pyörimästä.Suurin osa spermasta tulee eturauhasesta, siis se neste. Sen eritykseen ja ulostuloon sterilisaatio ei vaikuta. Siittiöt ovat hyvin pieni osa koko lastista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat