Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kertokaapa mulle, olen vasta hiljattain alkaniut huutonettiä käyttämään, miksi niin monet myyvät siellä ihan uusia muoveissa olevia elokuvia? Varastettuja?

Kommentit (4)


Kerrataanpa OMASTA kokemuksestaniOlemme liittyneet kaikkiin HOme enter... jotain sarjan kerhoin, niistä saa Esim Peppi Pitkätossun ja Vaahteranmäen eemeli dvd:t yht 3,90 euroa. Ei vaadi ostopakkoa. Olemme kaikissa leffakerhoissakin. Ja kirjakerhoissa (joissa myös toisinaan saa kk-paketin mukana dvd:n). Shoppailemme paljonn myös kaupoissa. ALE-dvd lähtee aika usein kaupasta 2,90 - 7,90 euron hintaan ja YLLÄTYSYLLÄTYS Nämät kaikki ovat MUOVEISSA!! Joskus saatetaan miehen kans ostaa sattumalta joku dvd saman päivän aikan ja hups kaks dvdTä muoveissa kja siispåä toinen myyntiin MUOVEISSA!!Äähh.. kyllä niitä MUOVEISSA olevia kertyy meillä ainakin.IHmisiä asuu paljon suomessa ties missä peräkylissä joissa ei ole mahdollista hakea Anttilan varastontyhjennyksestä dvd-leffoja hintaan 2,90e/kpl ja joku ystävällinen ihminen myy niitä huutiksen kautta jotta muillakin olisi mahdollisuus saada niitä, ehkä hieman kalliimmalla ehkämyyjä tekee bisnestä ehkä hyväntekeväisyyttä, so what kunhan tuote liikkuu eteenpäin.

Mutta syitä voi olla muitakin. Saanut esim. lahjaksi useamman samanlaisen. Tai on saanut lahjaksi eikä pidä siitä ja haluaa myydä yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat