Sivut

Kommentit (30)

Täällä tuulee ja aurinko paistaa.KakkaG: kerran viidessä, kuudessa päivässä.VaippaG: Käytän jo komannelle lapselle pampers baby active fit-vaippoja ja hyviä ovat! Eivät falskaa. Joskus vaihtelun vuoksi olen osanut tavallisia pamperseja tai liberoita, mutta kyllä tuo active fit sopii meidän vauvoille ja taaperoille parhaiten. Myös 2 vuotias käyttää niitä öisin.Kone ei antanut avata uuteen ikkunaan eli yritän muistella aiheita...Juu, PukemisG:aika samat vaatetukset kuin mellumin pojalla on meidän potsulla. Eli välikausihaalariin vaihdoin eilen ja sen lisäksi makuupussi. Aika pitkälle menen " opi vahingon kautta" , nyt keväisin sää muuttuukin niin nopeaa että samana päivänä voi lämpötilat heitellä aika lailla.TukkalähteepäästäG: ei ole vielä alannut hiuskato. Mutta rasvoittuminen ON! Kauheen näköset hiukset jo aamulla vaikka illalla pesin. Hyi.Ja Marialle kommenttia, se on mykoplasma ja tavallinen yleislääkäri sanoo tätä harvinaiseksi ja ei ota huomioon että se ei kuulu keuhkoja kuunneltaessa eikä näy tavallisissa verikokeissa tai tulehdusarvoissa:" Mykoplasma on yleinen hengitysteiden tulehdusten aiheuttaja. Se saattaa ilmetä tiettyinä vuosina kulkutautina eli epideemisenä. Infektioita on kaikissa ikäryhmissä, eniten lapsilla ja nuorilla aikuisilla. Mykoplasman aiheuttamaa keuhkokuumetta on keskimäärin 10-20 % kaikista avohoidon pneumonioista. Noin kymmenesosa mykoplasmainfektioista johtaa keuhkokuumeeseen. Paljon useammin on eriasteisia ylähengitysteiden infektioita ja/tai bronkiitteja. Kurkkukipu, päänsärky ja nuha ovat yleisiä oireita. Taudin itämisaika on pitkä, 2-3 viikkoa. Sen toteamiseksi on kehitetty erilaisia serologisia vasta-ainetestejä, mutta negatiivinen tulos ei sulje pois mykoplasmaa. Suositeltavia antibiootteja ovat erytromysiini tai tetrasykliini. Keuhkokuumeen jälkeen yleiskunto saattaa olla heikentynyt pitkään ja yskä saattaa kestää useita viikkoja. "

Tämä teksti löytyy: http://www.antioxidant.fi/art_keuhkoku.htmlmeidän lapset saivat Zithromax- kuurin, sen pidemmän eli 5 päivän kuurin. se auttoi mutta tiedän tapauksen missä se ei auttanut, valitettavasti yksi kuuri ei aina tahoa, missä tapauksessa hoitoa pitää jatkaa. Mykoplasma-keuhkokuume vie lapselta kaikki voimat ja varsinkin silloin 3 v poika kerkesi todella huonoon kuntoon kun avunsaanti kesti liian kauan. Palautuminen jälkeenpäin kesti meillä kaikilla kuukausia, itselläni hengitys rohisi vielä 6-7kk infektion jälkeen.Sun kannattaa vaatia sitä verestä otettavaa näytettä, ehkä ehdotavat röngteniä, mutta älä tyydy siihen.Toivottavasti teidän poika saa apua ja olo helpottuisi!!Nyt taidan mennä tekemään jotain hyödyllistä, vaihteeksi! =)nenn ja poika s.2.1.

[color=darkviolet]Katotaan vaan, ku saan näppimi nyt näppäimille niin Kossi herää pitkiltä tirsoiltaan. .

Vai kansainvälinen lättyjen paistopäivä tänään :D ite en oo tänään tehny mittää muuta ku siivonnu. Saunaan tästä kohta pitäs suoriutua ja nukkumaan. Uni mielessä, vaikka tänään tuli tirsat otettua. Akka alko kattomaan Muumeja meiän sängyllä ja siinä myös syötin Kossia. Miekkosen kans otin tirsat siinä Muumien seurassa :) Että tosissaan väsytti, vaikka akka välillä laulo tunnaria.

Hienoo, ett miitinkipäivä on sit lyöty lukkoon :) Jospa ei kellekkään mittää tähellisempää sillon ilmaannu ja saatas kokoontuminen aikaseksi. Sovitaan vaikka blogin kautta myöhemmin tarkemmin vielä aikaa ja paikkaa?? [b]Huom huom :) :) [/b]

Eli käykö [b]Sinda[/b] ett sulle laitetaan sähköpostia ja sie sit julkaset ne blogissa??Mä en vielä tiiä muuta ku Kossin syntymäpituuen ja sehän oli 53 senttiä. Ens viikolla on sit 3kk neuvola ja eka kerran vasta mitataan " laitoksen ulkopuolella" . .Pitkän huiskee kyllä on ja ruoka-aikaan kotona, joten katotaan kellä isoin terho ;)Tää mami aikoo lähtee rimpsalle viikonloppuna. Tanssimaan polttelee lähtee. Vielä ei ahista eikä huoleta pärjääkö i-tyyppi kahen mukelon kanssa mökillä, mut se varmaan iskee viimestään lähön hetkellä. Oon vaan iltasin alkanu oleen kärttynen, joten parempi käyä tuulettumassa ja pitämässä hauskaa hyvässä seurassa.Pitääpä lähtee vieraileen blogissa. .Z ja Kossi unosilla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä on aivan ihana ilma,ulkona 20 astetta lämmintä. Oltiin lasten kanssa aamupäivä ulkona. ja nyt molemmat vetävät unta pollaan ;)Myrtti: en ole ollut hyvinkäällä hommissa olin nurmijärven puolella mutta hyvinkäätä olen harkinnut, juuri keikkojen puolesta kun hoitovapaalle jään.Viikonloppu meni taas hujauksessa. Käytiin meidän kevät markkinoilla ja sitten sisko oli poikansa kanssa meillä yö kylässä joten esikkokin sai leikkiseuraa( ja vanhemmat sai hetken olla rauhassa.. ;) )Zatu pistähän tännekin leipomuksias.. mustikkapiirakka maistuis mullekin ;)Meillä oli vähän samantapaiset itkuraivari huudot yhtenä iltana kuin teillä samalla esikko kiukkus omassa sängyssä. silloin olin myös valmis pakkaamaan tavarat ja lähtemään :( mut sit molemmat rauhoittui ja pienimmäinen vielä heläytti tissille/minulle hymyt ennen nukahtamista niin heti tuli huono omatunto aiemmista ajatuksista :) on se vaan niin ihanaa saada niitä hymyjä.PääkaupunkiseutulaistentapaamisG: hui mikä sanahirviö.. minäkin ehdottelisi tuota jumboa vantaalla niin mekin täältä pikkuisen pidemmältä päästään mukaan. Mites olis???masenmammalle onnittelut vahvasta plussasta!!!kakkaG. meillä kakataan 1krt 1-2viikossa viimeksi oli kaksiviikkoa väliä..VaippaG: meillä käytössä kestovaipat ja lisänä milloin mitkäkin kertikset. on kokeiltu varmaan kaikki merkit. niistä pampers ja lidlin vaipat olleet parhaimmat.aurinkoiset päivänjatkotäityli ja tilliäinen ikää en taaskaan muista viikoissa... synt. 22.1.07


[color=8B2500][b]nenn:[/b] Mikäs se tauti taas olikaan josta oot monesti maininnu?

meillä herra1vee10kk on yullu TAAS kröhään.. ei se kuuri parantanu kunnolla ja nyt taas on nii räkänen ja krohiseva yskä yskittää!

ei oo oikeen tervettä päivää nähty hänellä 3 kk:een! :/kuuri oli Amorionia, musta se on huono ja tehoton ,kun sitä kaikille aina määrätään..nyt tulikin hankalaksi kirjoittaa kun tää yks on samalla tissillä !ONNEA mansemammalle multakin :)Oltii tänä aamuna äidin kans ajois menos Lidliin.

mutta niin oli moni muukin,ikään en oo siel olllu aukaasu aikaan ja apua mikä jono oli jo siellä!! huh!

mut saatiin mitä haluttiin,kun äiskä rynni etummaisten joukos puutarha juttujen luo :Dnyt jatkan tissittelyä ja juon sit kupin kaffetta..Maria ja Jere 11vko 4pvä


jo vain passaa..sisko ei ollu ees muistanu omistavansa moista enää,enneku soitin ja kyselin :)

mä oon itte myymäs paljo tavaraa lähiaikoina,niin myyn samalla siskonkin kamat :D heh,kiva siskoko oon? *viheltää viattomana*Laitoin kuvia blogiin, kun on jo aikaa edellisestä..Ihania kuvia kaikkien vauvoista!Ariellalle piti tulla kommentoimaan pituudesta, meidän poika oli 3 kk neuvolassa 67 cm ja melkein samanpainoinen kun teidän poika, eli 7400g. Voipi täältä löytyä vielä pidempiäkin. Pojan pituus menee yläkäyrän yläpuolella ja paino seuraa sitä hienosti. Täysimetyksellä mennään täälläkin.Hienot ilmat tekevät sen että viihdytään ulkona, taitaa kaikilla olla sama juttu!Nyt täällä myös lettujen paistamispuuhaa jatkamaan!nenn ja poika 2.1.

Aamulla oltiin 3 kk neuvolassa ja näin komeat lukemat tuli:7360 g (3700 g)

65,5 cm (51 cm)

42,5 cm (34,5 cm)Taitaa olla meillä palstan pisin poika, eller hur...? Mutta hyvä on täysimetyksellä jatkaa,kun kerran näin hienosti kasvetaan. Viime yökin oli taas huippu klo 21-7 ja syöttö klo 3. Eli taitaa se tiheän imun kausi olla onneksi ohi. Rokotuskin tuli ja annoin varmuuden vuoksi panadolia, vaikka ei tuntunut olevan moksiskaan.ariella ja äijänköriläs 3 kk

Lämmintä piisaa. Meidän mittari sanoo +20, vaikka se on varjossa. Lillukka oli ihan hikinen, kun heräs unilta. Oli yks kerros liikaa vaatetta. Tuo pukeminen on kyllä vaikeeta, niinkuin moni on jo todennut. Kyllähän siellä vaunuissa tarkenis vähän vähemmälläkin, kun ne on niin tiiviitä nykyään.Mie oon ihan unohtanut osallistua tohon kakkagalluppiin eli meillä kakitaan monta kertaa päivässä, lähes joka vaipassa on kakkaa ja ainakin kerran päivässä tulee kunnon ryskyt. Tyttö kun vetää niin paljon maitoa, niin löysää on.PUPINA kyseli kantopussista. Mie tilasin itelleni semmosen Maya wrap pouchin, joka on samantyyppinen kuin tuo peanut, eikä sitä oo tullut käytettyä paljon ollenkaan ja hintaa silläkin oli sen 50¿. Lillukka ei oo viihtynyt siinä yhtään eli toistaiseksi turha ostos. En tiijä, viihtyykö sit vähän isompana, kun voi laittaa pystympään asentoon. Esikoinen kyllä tykkäis istua siinä, mutta 11 kg tuntuu jo aika painavalta yhellä olalla kannateltuna.Active fitit oli meilläkin käytössä esikoisella ja aivan loistavia miun mielestä. Eivät vuotaneet kertaakaan. Uskaltaiskohan niitä kokeilla Lillukalle, kun sillä on niin herkkä iho? Pampersiloissahan on niitä voiteita lisätty. No, kokeilemallahan se tieten selviää.Mansemammalle onnittelut plussasta! Mistä sie saat energiaa? Paljon voimia ja jaksamista uuteen raskauteen!Esikoinen nukahti onneksi päiväunille, eilen jäi taas väliin ja ilta oli yhtä sotaa. Mie taidan tästä loikata suihkuun, kun Lillukka tuolla pörisee tyytyväisen oloisena isin kans lattialla.Voikaahan hyvin!T: Monttu ja Lillukka s. 22.12.


[color=#A52A2A][b]KIITOS nenn![/b]

Soitin tk:een ja sain omalle lääkärille ajan huomiseksi .

Pakko saada joku ratkasu tähän kun jatkuu ja jatkuu vaan.. :/[color=#006400]Tilasin aikani etsittyäni sitten hobby hallista ne [b]kaksostenrattaat[/b]. tulevat varmaan tän viikon lopulla..ihanaa!

Pääsee päivisinkin sitten kävellen liikkeelle,sais kiloja pois..[color=104E8B]Aloitin viime viikolla Jerelle soseen,[color=#FFA500]persikka[color=104E8B]-soseella aloitimme,kuten oon kaikilla aloittanut.

pari lusikallista on nyt vasta määrä,eikä oo ollu mitään kummempaa vaivaa..[color=7CCD7C][b]Maikkoo ja Jere, samat 11vkoa 4pvää ;)

niin vielä (tyttö hiljeni ku kävi laittaan tutin suuhun..=))...KakkaG Meillä tulee kerran viikossa, eikä edes sillon niskaa myöten vaan ihan on vaipan sisässä pysyny joka kerta. Neiti käyttää maidon niin tehokkaasti hyväkseen.. =)VaippaG Pamperssin active fittejä käytetään meillä. Totesin jo esikolta hyväksi ja oon käyttäny tytölläki heti ku tuli painoa tarpeeksi eikä oo kertaakaa falskannu!

Onnittelut mansemammalle plussasta :)Ei voi muuta sanoa, kuin että olet kyllä sitkeä sissi (kuten niin moni muukin on jo kirjoittanut), täytyy vain ihailla sinua ja jaksamistasi :) Minusta ei olisi tähän väliin pikkunelosta hankkimaan ja meillä on noi kaksi jo kuitenkin pian 6v ja 3v. Meille taitaa riittää nämä 3 lasta joka tapauksessa, eli nautin tästä pikkuvauva-arjesta niin kauan kuin sitä kestää.Olenkin tänään kotosalla kahden nuorimmaisen kanssa, mies vei vanhimman töihin lähtiessään kerhoon ja mummo hakee hänet sieltä sit heille loppupäiväksi, joten saa hänkin vähän erilaista ohjelmaa, kun pääsee yksinään mummolaan.Meillä pikkuneiti oli pari päivää (la-su) vähän flunssainen ja lämpöinen ja mä olin jo tosi huolissani hänen kunnostaan, kun oli lämpöä ja toinen itki vain. Olin päättänyt, että tänä aamuna mennään lääkäriin, jos olo on vielä huono. Mutta kuinkas kävikään, aamulla kuuden jälkeen heräsi niin hyväntuulinen pikkutyttö ja lämpöäkään ei enää ollut, kun mittasin, joten täytyy toivoa, että se tauti olisi voitettu nyt siltä osin. Surkeaa oli kyllä kattoa, kun toinen vain itki, eikä mikään auttanut. Mutta meillä oli kaikilla muillakin, meitä aikuisia myöten pääkipua viime viikolla, joten ehkä sit neidillä oli sitä samaa. Nyt ottaa jo ekoja päikkäreitä tuolla omassa sängyssään.HiustenlähtöG: täällä kyllä lähtee, niitä on ihan joka paikassa ja ne ei oo kivoja, vaavin vaatteetkin on niitä täynnä ja oma tyyny aamulla kamala. Toivottavasti eivät kaikki tipu pois..PukemisG: tosi hankala on neidille vaatteita ulos laittaa, mutta olen alkanut siirtyä kevätpukuun ja sen alle body ja potkuhousut, sit tumput ja töppöset, kypärämyssy ja toinen lakki sekä makuupussi. Tuleen mukaan sit vielä sadesuoja vaunuihin (jos siis tuulee). Joskus on kuuma, toisinaan sopivan lämpöinen, eli hankalaa on.ÄitienpäivälahjaG: meillä ei oo tapana kauheasti lahjoja ostella, toisaalta tyttö (5v) haluaa aina isänsä kanssa käydä ostamassa jotain. Viime vuonna halusi ekan kerran ja varmaan tänä vuonna sama juttu, eli jotain varmasti saan (mutta pientä ja tarpeellista yleensä). Olen mä silloin ensimmäisenä äitienpäivänäni saanut rannekellon lahjaksi, mutta silloin se tuli myös tarpeeseen ja hieno kello on ollutkin ja kestänyt hyvin, just viime viikolla kävin vaihdattamassa ekaa kertaa patterin siihen, eli 5 vuotta on kestänyt hienosti =)Nyt pitäis alkaa siivoilemaan taas tätä kotia, kun on kaksi sentääs pois (mies töissä ja isoin lapsi kerho/mummolareissulla), niin jos sais jotain tehtyä.. Meillä taas remonttiakin eilen alettiin jatkamaan, joten sen puolesta ei kyllä kannattais kovin paljon siivota, mutta toisaalta pölyä on joka paikassa, joten pakko ainakin imuroida. Nyt pitäis saada sisällä vähän remonttia eteenpäin, kun sit kun lumet sulaa (ehkä joskus tulevaisuudessa meiltäkin), niin pääsee ulos hommiin. Tosin kyllä mies eilen jo aloitti haravoinnin, kun yksi kohta pihassamme on jo lumeton ja lisäksi hän vähän siisti yhtä pensasaitaa ja sen alustaa. Kun tämä talo/piha on tosiaan vähän huoltamaton edellisten asukkaiden jäljiltä, joten hommaa riittää, erityisesti pihalla.Mutta mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, nyt heräs tyttelikin.-äitiliini ja tytteli 3kk+
MARIA & MONTTU kun vastasitte niin nopsaan!

Pitäis varmaan kokeilla ihan livenä semmoista kantopussia enneku hankin sellaisen!MARIA, meen lauantaina sinne kirppikselle ja katon jos siellä sattuis olemaan jonkunlaisia (vois samalla kokeilla!), muuten niin vaikutti ihan kivalta tuo sinun siskosi myynnissä oleva!

Sopiiko että palaan asiaan ensi viikolla, yritän ehtiä myös käymään tuolla Pompolissa jossa vois kokeilla sitä Peanut shelliä, jos netin kautta tilaa niin on sitten hankalampi jos on väärä koko niin lähetellä takaisin!

Uskoisin että meidän jätkä viihtyis semmoisessa, varsinkin ulkosalla nyt kun on lämpimämpi!

Vois samalla puuhastella pihalla, vaunuissa ei kyllä kauaa viihdy hereillä ellei oo joku viihdyttämässä kokoajan...;)Palaamisiin, nyt meen laittamaan jätkän taas unille!Ps. Kuinka nopeesti muuten oireet rokotuksesta tulee jos on tullakseen ja koska niitä ei sitten enää tuu? (kuume, itkuisuus ym.) Eli samana päivänä, seuraavana vai koska?

Kiitos jos jaksatte kokeneemmat kertoa!

Hieman tuntuu jätkä olevan itkuisempi kun yleensä, mutta voi olla myös yliväsymystä!Pupina

kirjoittelen pikaisesti tänne. Tyttö nukkuu sitterissä iltaunia ja isommat on kavereilla. Tänään siis meillä hernerokka ja lättypäivä kun ei siivouksen lomassa oikein muuta ole ehtinyt tehdä. Tosin tälläiset päivät ei kyl tee hyvää laihutuskuurille. No on tänään kyl käyty pienellä lenkillä.

Täällä oli ainaskin KAKKAG: kakkaa tulee pari kertaa viikossa. On aikasta täyteläistä tavaraa, johtuu liene noista soseista.

3kk neuvola on ensi viikolla sit nähdään miten on tyttö soseilla kasvanut.

Nyt taitaa heräillä joku tuossa selän takana ja letut palaa joten kirjoittelen taas joskus. (luen kyl päivittäin nää sivut mut en ehdi kirjoittelemaan)birgit ja Jenna 24.1

Piti tulla vielä vastaamaan.Rainy: Me käydään vauvauinnissa Pikku Delfiineissä. Tuntui olevan ihan mukavat ohjaajat.Pupina: Meille tuli 3kk-rokotteesta oireet heti samana iltana noin 5 tuntia rokotteesta. Ilmeni itkuisuutena. Annoin pojalle Panadolin, jolla helpotti. Seuraavana päivänä ei ollut enää mitään.Mut nyt TV:n ääreen.-Sulina-[color=darkviolet]Ensin vähä tilitystä. Eilen illalla en ois millään jaksanu kuunnella Kossin itkua. Kauaa ei onneksi itkeny, mut jostai syystä raivona itki yöunille laittaessa sänkyyn. Lienenkö laittanu väärällä hetkellä, kenpä tietäis sen. .

Oisin voinu samaan hengenvetoon huutaa itekki. Viimein luovutin ja koppasin syliin ja tukin tissin suuhun. Sitä Kossi vähä imeskeli ja kohta tuli niin levee hymy :) Kyllähän siinä mamin sydän suli, mut oli sellanen olo, ett oisin heti voinu lähtee juokseen ja mä en ruukkaa koskaan juosta!

Toisella yrityksellä jätin joksiki aikaa yksin huutamaan. Voitelin sillä aikaa akalle näkkärin. Sitten ku laiton tutin suuhun ja silittelin niin alko tyytyväisenä nukkumaan. No - parisen tunnin päästä menin sit tyhmänä asetteleen peittoo. .tottakai herätin. En vaan jaksanu ja tuumasin ukolle, ett antaa korviketta ja painuin peiton alle.

Ei ollu yhtään hyvä ä-tyyppi olo, mut ei kai sitä aina voi olla täydellinen. Aamuyöllä olin sit jo ihan eri ihminen, ku olin saanu nukkua muutamia tunteja. Kumma ku sitä illalla on niin huono kestään toisen kitkuamista.Aamu on ollu aurinkoinen, niin ulkona ku sisällä :) :) Kävellen vein akan hoitoon ja yhteensä tuli tunteroinen työnneltyä vaunuja. Kotio tullessa huomasin pakkasen oven olevan auki, että tässä on nyt sit pakosta sulatus käynnissä.

Onneks on arkkupakaste mihin siirsin pakkasen sisältöö. Mut pitäs tänään tehä ainaki mustikkapiirakkaa pari pellillistä, ku oli yks pussukka niin alkanu sulaan. Samate pumpatut maidot menee viemäriin jossei tänään niitä tuu annettua. Ei ainaskaa kaikkia, koska likemmäs 500ml tuossa ois. .

Kaikki ei ollu kerenny alkaa kunnolla sulaan, mut kuuraa oli :/ Ukko ainaki myöhään kaivo tuolta pitsaa. Vahinkoja sattuu.Nyt isken makaroonit tulelle, ett saan mussutella tonnifisun kera. Ravitsevaa :DZ ja Kossi 12vk, voiskohan olla näin *hmm*

Lähetä marialle sähköpostia niin saat blogin salasanat, osoitetta en nyt muista mutta MARIAAA mikäs se sinun sähkis olikaan??tuosta pääkaupunkiseudun tapaamisesta niin minullekin sopisi paremmin arki päivä..


Täällä viikko alkanut hyvin!

Ilmeisesti eilisten nimpparijuhlien uuvuttamana pieni juhlija nukkui yöllä klo: 21-02.30, söi ja heräs 04.30 , söi sekä ylös noustiin sitten 06.15....

(Pienet tunnin aamutorkut vetäs kyllä klo: 07.30-08.30, sopivasti ennen neuvolaan lähtöä että jaksoi sitten olla autossa!)

Tosin nukkui eilen päikkäreitä ainoastaan klo:10-12.15 sekä pari 15 pätkää iltapäivästä ja vasta 17.30 kun viimeiset vieraat lähti niin simahti 45 minuutiks ulos! Halusi olla omissa juhlissaan mukana loppun asti!

Sitten mies vielä kylvetti illalla aika pitkään, näkyi viihtyvän siellä isinsä kanssa jokeltelusta päätellen...;)3 kk neuvola oli tänäaamuna, tässä olis tuoreet mitat:Paino: 7350 g

Pituus: 64,4 cm

Pipo: 42,4

" Suloinen, jäntevä poika, pään kannatus hyvä. Jokeltelee, kasvaa hienosti rintamaidolla, iho hieno."

Ja rokotuksen kun sai niin päinvastoin mitä pelkäsin niin poitsu ei edes inahtanut, ei edes huomannut koko juttua! Onneksi, ite oon aika piikkikammoinen, toivottavasti en siirrä sitä omiin lapsiini....

Joten me taidetaan nyt vaan jatkaa tissittelyä ilman lisäruokia kunnes maitobaari sanoo sopimuksensa irti, kun näinkin hyvin kasvetaan sillä itellään!ÄITIENPÄIVÄ G- tämä on itsessään jo lahja että saan tätä päivää vihdoin viettää! Mutta jos jotain pitäisi toivoa niin aamiainen sänkyyn, kera mamman poikien ;)

Järjestän tänävuonna äitienpäivä-päivälliset meillä, ekan äitienpäiväni kunniaksi!VAUVAN PUKEMISESTA vielä: löysin jostain kaapinpohjalta tänään ä-pakkauksen collegehaalarin, ajattelin että se voisi olla sopivan viileä laittaa vaunuihin, kun tuntuu että tuo vanuhaalari ja fleecehaalarit ovat liian kuumia! Ja jonkunlaisen haalarin haluan laittaa, voipi tulla liian viileä pelkissä sisävaatteissa + makuupussissa tai lämpöpussissa (riippuu tietenkin onko vaunut auringossa vai ei, meillä aina varjossa!)

Nyt poitsulla on pelkkä ohut vuorellinen puuvillamyssy joka peittää korvat, jätin kypärämyssyn veke ja hyvin on nyt nukkunut kun ei mee myssy silmille!FABLE- minäkin sain mieheltä sydänmedaljongin kotiintulolahjaksi kun poika oli syntynyt johon sai sitten laitettua kaksi kuvaa pojasta! Aivan ihana lahjaidea oli ja pidän sitä aina kun voin! Ja mies vielä väittää ettei osaa ostaa lahjoja....!Muuten, onko kenelläkään kokemusta PEANUT SHELL-KANTOPUSSISTA?

Ajattelin sellaisen hankkia kun en oikein tuota kantoliinaa saanut hankittua ja tämä olisi sellainen nopeasti kyytiin/pois-versio, sopisi meille....!

Ja rintarepussa tuo jätkä ei viihdy, se on niin ahdaskin jalkojen ja käsien kohdalta etten yhtään ihmettele! Olen yrittänyt säädellä mutta huutoa vaan tulee kun laitan lähellekään... ehkä sitten isompana kun voi kääntää kasvot menosuuntaan!

Mutta kertokaa jos tiedätte tuosta kantopussista jotain, sen verran tyyris hankinta olis ( 54/64 ¿) että haluaisin tietää siitä jotain ennekun tilaan tai käyn Pompolista ostamassa....Kävin muuten pitkästä aikaa vaunulenkillä täällä meilläpäin äsken, pitää nuo eiliset mansikka ja suklaatortut saada jotenkin sulamaan....

Jääkaappi taas täynnä herkkuja vaikka pakkailin niitä vieraille mukaankin ettei tulis ite syötyä niin paljon!

Innostuin taas tekemään vähän liikaa ja liian montaa sorttia....Lauantaina täällä meilläpäin on MLL:n lastenkirppis ja ajattelin lähteä täydentämään poitsun vaatevarastoa, tuo kun kasvaa ihan silmissä!

Just äsken viikkailin taas pois liian pieneksi menneitä vaatteita, haikeeta....

Pitäis löytää myös edullinen kakkos-sitteri jonka vois viedä vanhempieni luo, niin on sitten joku paikka missä poitsu voi istuskella ennenkun voi olla syöttötuolissa!Mutta nyt painun hakemaan lakanat narulta, ne on ainakin pari päivää siellä kuivatelleet....Mukavaa viikonalkua & voikaahan hyvin!Pupina & poitsu 3 kk + 1 pv

[color=royalblue]On tainnut nämä ihanat ilmat saada palstan hetkiseksi hiljentymään... Itsekin kävin vaunun & koiran kanssa kävelyllä, eilinen vielä lämpimämpi päivä tuhraantui siivoukseen :( Mutta en halunnut lähteä ihanaan ilmaan ja tulla takaisin karmeaan kotiin. Mullekin tuottaa päänvaivaa nämä kelit! Ihan kamalan vaikeaa pukea oikein vauvaa, kevätkelit kun on vielä niin petollisia. Eilen oli ihan liikaa vaatetta vauvalla ulkona, kun nukkui terassilla vaunuissa. Kaksinkertaiset sisävaatteet, keväthalaari, äp:n makuupussi ja kopan suojapeite vielä päällä. Päässä kypärälakki ja äp:n ohut pipo. Sai juosta vähän väliä vähentämässä vaatetta ja lopulta sitten nukahti kunnolla. Silti oli herätessä hikinen niska ja selkä. Tänään sitten kitisi vanuissa koko ajan ja otin jo sisälle että syötän ja laitan uudestaan ulos, niin nukahti tuulikaappiin ja vetelee nyt jo toista tuntia sikeitä siellä! Siis niissä vaatteissa missä ajattelin sitä ulkona nukuttaa. Siispä tänään oli liian kylmä. Ota noista sitten selvää, miksei mukana tullut vauvan pukemisopasta...? ;)[b]Jensku[/b], no onpas hauskaa että saatiin kolmaskin saman kunnan asukki tänne kirjoittelemaan. Oletko ihan syntyisin täältä? Tervetuloa vaan sitten sinne Oulun seudun miitinkiin, suunnitelmissahan on kesäkuun toinen viikonloppu ja paikkana Zeppelin.[b]Pupina[/b], sellaisia kertakäyttövempeleitä nuo puhelimet nykyään on. Tuntuu että joka vuosi saa ostaa uuden. Mulla vuosi sitten pääsiäisenä ostettu nokialainen ja on vaikka ja mitä vikaa. Pätkii, katkoo puheluita, ei vastaa vaikka painaa vihreetä luuria jne... Vuosi olisi vielä takuuta jäljellä, pitäisi viedä huoltoon. Vaikka eipä se kuulemma kovin pitkälle auta :( Uutta luuria eivät kovin hevillä anna. Vai on teillä jo kyntöhommiin päästy, täällä on vielä vähän lunta. Mutta viime vuonna kyllä päästiin perunanistutukseen jo toukokuun puolivälin jälkeen.[b]Ariella[/b], teillähän on komiamittainen pienimies! Meillä on huomenna 3 kk neuvola ja jännittää se rokotus. Samalla myös lääkärineuvola.Meillä oli eilen kait tiheän imun huipennus, kun neiti söi yöllä 2 h välein aamuun saakka. Monta viikkoa mennyt jo yhdellä syötöllä. Ja myös vähän kitisi yöllä, ekaa kertaa. Ei ole pahemmin kitkunnut, saati itkenyt öisin, joten oli outoa. Yleensä vaan tuhisee tai murisee :) No, onneksi tissin laitto suuhun auttaa ja heti hiljenee ;)[b]Zatu[/b], olet niin monesti täällä mainostanut lättyjen paistamista, enkä ole vuosiin niitä paistanut, niin eilen päätin että nyt tänään kyllä otan ja paistan lättyjä!! Että kiitos vinkistä ja tervetuloa lättykahveille :) Lisäksi olis omenahilloa ja vaniljajäätelöä.Että lättytaikinan tekoon mars....Sinda & Nipsu 22.1.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat