Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

pitäisi viedä lapsi yksityiselle, mutta kaikki loput rahat menisivät sinne...ellei saa maksaa laskulla. miten noissa yleensä on?

Kommentit (29)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kotona vaan. Onhan monia tauteja missä saattaa olla kuumetta kauankin. Kyllä sitä jokainen vanhempi huomaa milloin lapsen vointi menee huonoksi. Sillon pitää olla kovana, jos ei muuten oteta tosissaan. Miten muuten meinaatte pärjätä 60 e tämän kuun loppuun? Huh, huh..

Ei tietty ole normaalia, että kuume kestää 3 viikkoa, mutta mitä lapsesta on tutkittu? Jos on otettu verikokeet eikä niiden perusteella mitään löydy niin sitten on varmaan virus, johon ei tosiaan lääkkeet auta. Ei siellä yksityisellä varmaan juuri enempää pystytä tekemään, joten miksi laittaisit puolen kuun budjettisi lapsen lääkäriin.

Esim. mononukleoosivirus aiheuttaa aaltoilevaa kuumetta todella pitkään.

esim tuosta meitin lähimmästä saa laskun. mutta taas tuolta mikä on kauempi ei saa. siellä käy maksuina myös luottokortit.Soita ihmeessä ja kysy. ei ne sinua pure.

Onko ollut myös flunssaa? Onko parantunut välillä päiväksikin ja sitten alkanut uusi tauti?Jos huonosti sattuu lapsi voi olla kipeä kuukausitolkulla, kun uusi virus iskee heti kun edellsiestä aletaan toipua. Silloin ei auta muu kuin yrittää kerätä vastustuskykyä vitamiineilla ja välttää tartuntapaikkoja, kunnes saadaa vähän pidempi terve jakso.Jos lapsella on ollut selittämätöntä kuumetta kolme viikkoa, niin soitat sinne terveysasemalle ja vaadit ajan lääkärille. Lääkärille selität tilanteen tarkkaan ja ilmoitat että ehdottomasti haluat lähetteen labraan ja erikoislääkärille. Älä ole hysteerinen mutta älä myöskään nöyristele - sanot ihan suoraan ettei ole varaa yksityiselle mutta haluat tämän selvittää.Ykstyinen tulee todella kalliiksi jos tälläisissä tapauksissa, kun joka labrasta menee lisämaksu ja monen yksityisen kapsitettikin on pienempi kuin julksiella puolella, jos epäillään mitään vähänkän harvinaisempaa vaivaa. Terveyskeskukseen siis, mars!

lasku mukaan, kun tilanne oli vähän samanlainen. Perivät normaali toimistokulujen lisäksi muutaman euron laskutuspalkkion.Mutta varmasti kannattaisi soittaa ja kysyä... ei se niin kamalan noloa ole... elämä vaan on, eikä lasten sairastumista pysty ennakoimaan... välillä rahat vaan menee niin tiukille.

kun olen yksityisellä käynyt, niin lapsen kanssa kuin itsekin. Myös hammaslääkäristä... En ole muuten koskaan tainnut maksaa käteisellä! Uskon, että onnistuu sinullakin.

illalla päivystykseen, joka on kunnallinen terveyskeskuspäivystys, jossa on samat terveyskeskuslääkärit kuin terveyskeskuksissakin. Päivystyksessä ollaan käyty jo kahdesti aiemminkin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat