Seuraa 

kai lapsi huutaisiko koko ajan jos sillä olisi jotain sisäisiä vaurioita? tuskin meillä on mutta tuli ihan kamala olo kun melkeen 1-vuotias poikani on oppinut kiipeemään sohvalle ja tänä aamuna heräsin siihen kun hän huusi kun oli jotenkin (en tiedä yhtään miten) kiivennyt pois pinnasängystään ja pudotus on kuiteskin aika korkea.. täytyy laskea pohjaa tänään sitten ku mies tulee kotiin.. sydäntä tykyttää vieläkin vaikka siitä on jo yli puolitoista tuntia.. hän itki siihen saakka että otin syliin, sitten hiljeni.. ja on ollut ihan normaali koko ajan, iloinen oma itsensä, ei ole itkeskellyt.. kait hän sitten huutaisi tuskissaan jos jotain vakavaa olisi vai mitä?? olen nähnyt tästä monta kertaa painajaista että herään ja hän on tippunut ja nyt se sitten tapahtui.. :(

Kommentit (3)

kannattaa vaikka painella käsin kaikki raajat läpi - puristaa hieman - eli siinä jo näet aristaako joku kohta. Samoin voi kevyesti painella kehoa. Kyllä hän inahtaa jos jossain on kipeetä.Lisäksi vointia kannattaa seurata - tulee uneliaaksi jos olisi jotain huolestuttavaa. Kyllä varmasti pystyt jo vuoden kokemuksella katsomaan onko lapsesi " normaali" verraten hänen omaan toimintaansa muina päivinä. Toki tuollaisesta pelästyy ja itkee, mutta uskon, että valittaisi jos joku olisi vielä kipee. ;)poikani 2,5v tippui aamuyöstä vierestäni n. 85 cm korkuiselta sängyltä - eikä edes herännyt vaikka matkalla kaatoi tuolinkin....Unentokkuraisena sitten painelin raajat läpi ja poikakin sitten unen seasta sanoi " ei sattunut äiti" .... kyllä ne on sitkeetä tekoa.

yhtäaikaa ihania ja kamalia.. :) tuokin: " äiti, ei minuun sattunut" sai hymyn huulilleni.. kyllähän minä tiesin että jos poikaa sattuisi sen ilmottaisi mutta jotenkin sitä oli aamulla tota kirjoittaessa vielä niin sekaisin koko tapahtumasta.. kiitos vastaajille!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä lapsi olisi kipeen oleoinen jos päähän tai muuhun sattuisi.

Tuon ikäiset osaa jo valtavan paljon asioita meidän tietämättämme.

Meilläkin kohta 1v tyttö kiipesi viime viikolla lasten tuolille ihan tosta vaan kylmiltään,katottiin miehen kanssa suu auki ja muutaman kerran on jo sieltä jo alaskin muksahtanut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat