Vierailija

Meidän pitäisi suunnitella osaston oma ja ideoita kaipaan!

EI tyyliin viinaa virman piikkiin aamusta iltaan... vaan pitäisi olla vähän sisältöä + kivaa tekemistä = MITÄ??

Kommentit (9)

Porukan kiinnostuksen mukaan voi lasketella, lautailla, hiihtää murtsikaa, lumikenkäillä tms, sitten yhteinen lounas ja iltapäivän päätteeksi vaikka sauna.

kerran oltiin Siuntiossa. Omakustannematkat ja -ruoat, kahvit tarjosi työnantaja (pullat omakustanne), samoin sauvakävelytunnin ja uintia altailla.

Toisella kertaa käytimme virkistysrahan niin, että ensin kolmeen asti oltiin työpaikalla pitämässä suunnittelemassa toimintaa (kuuden tunnin palaveri), sitten syötiin pizzat ja sitten käytiin hohtokeilaamassa.Nämä Helsingin kaupungin päiväkodissa, Ei paljon rahaa käytettävissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ollaan käyty keilaamassa, pelaamassa Curlingia, tanssitunnilla, teatterissa ym.Meillä virkistyspäivään osallistuu vain noin 15-20 henkeä, joten tapahtuma on helpompi suunnitella. Tanssitunti 100 hengelle voi olla hankalampaa toteuttaa :)

oli sellainen maatilamatkailutila, jossa oli kaikki tarvikkeet ja aineet sekä menu valmiina. Siinä sitten kimpassa kokattiin. Että tuli hyvää safkaa ja tiimihenki parani.

Lainaus:


- työporukan leikkimieliset olympialaiset
Minusta kyllä olisi hienoa, jos järjestettäisiin työporukan "verenmaku suussa ja tappomeininki" -olympialaiset.No jaa, sellaiset meillä kyllä tavallaan olikin takavuosina, oli työpaikan jalkapalloturnaus, jossa eri jengeillä oli omat joukkueet ja meidän pomo sattuu olemaan _hiukkasen_ kilpailuviettinen... :D En tiedä kuin olisi käynyt, jos olisi hävitty.

kaikki teatteri- yms. esitykset valitettavasti illalla - ja osa porukasta ei missään nimessä halua iltaan asti jäädä. Budjetti max. 1000e, olettaisin.T. ap

- ratsastusta islanninhepoilla - saunaan - syömään

- työporukan leikkimieliset olympialaiset

- stand up -koomikko, bändi + safkaa

- kivoin: saatiin päivän aluksi pomolta lahjat (iPod) + diplomit, joissa hauskasti ja henk.koht. kiitettiin kunkin työstä+panoksesta työyhteisöön

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat