Seuraa 

Eli paljonko kyseisessä haalarissa on niska-haara ja niska-lahje? Minkä kokoisella olet kyseistä haalaria käyttänyt?Joku muukin ko. haalarin mitoituksesta tietävä toki voi neuvoa, vastaako kokoaan vai onko " numeroa isompi" kuten esim. Ticketit?Kiitos avusta.

Kommentit (7)

Epäilinkin, että haalari on reilu. Ainakin sisävaatteet ovat osoittautuneet reilun kokoisiksi.Pojalle siis saattaisi käydä 98 cm haalari, jos muutoin vaatekoko on 104 cm.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

odottamassa ensi talvea ja silmämääräisesti on tosiaan TODELLA reilu, eli voi olla ettei pääsekään vielä silloin käyttöön. voin myöhemmin mitata, jos tästä koosta sinulle apua.

... noin isoa, mutta aioin sen lapselleni ostaa. Lapsi on noin 84 cm pitkä ja käyttää 86/92 vaatteita, joten ajattelin, että ostan 98 haalarin varmuudeksi. Se meinasi HUKKUA siihen. Sillä on nyt 80 haalari ja se saattaa jopa mennä ENSI talvenakin - on sen verran iso. Molon toppahaalarien koot ovat TOSI reiluja. (Meillä on myös niiden fleecehaalari kokoa 86 ja se on jäämässä pieneksi.)

Molemmat ovat nettikauppoja, Seimellä on myös oma showroom.Tanskasta ja Ruotsista löytyy Googlellakin rutkasti ko. merkkiä myyviä liikkeitä.Kiitos mitoista, Marrasfantti. Pääsen vertailemaan niitä muihin haalareihimme. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat