Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen 10-vuotiaan pojan yh. Erosimme pojan isän kanssa, kun poika oli 4-vuotias. En ole koskaan aikaisemmin esitellyt miesystäviäni pojalleni, vaikka muutama suhteenalku on ollut. Viime syksynä tapasin nykyisen, ihanan miesystäväni, joka haluaisi yhteistä tulevaisuutta kanssani. Tammikuun alussa tutustutin hänet ja pojan toisiinsa. Aluksi ajattelin, että poika vain lämpiää hitaasti uudelle ihmiselle elämässämme, mutta nyt poika on alkanut ihan törkeäksi miesystävääni kohtaan. Hän kiroilee, käyttäytyy huonosti, haukkuu ja sotkee paikkoja, kun miesystäväni on paikalla. Hän uhkailee, että sama jatkuu, jos en eroa miesystävästäni. Jostain mustasukkaisuudestahan tässä on kysymys, mutta mikä avuksi?

Kommentit (3)

teidän täytyy saada pojalle tunne että hän on sinulle yhtä tärkeä kuin ennenkin. Ettei mies ole syrjäyttämässä häntä. Tuli mieleen että hän joko oireilee ja protestoi sun vähentynyttä ajankäyttöä/mielenkiintoa häntä kohtaan tai sitten vaan pelkää sitä.Toisekseen tietenkään et suostu hänen uhkauksiinsa.

ihan kuulostaa normaalille mustasukkaisuudelle, been there.mun tyttö kans sai järkyttäviä kohtauksia suhteemme alussa, keksi vaikka mitä että sai tappelun pystyyn. Lapsen kuitenkin pitää mennä suhteen edelle, viettäkää kahdestaan hetkiä, kuuntele lasta, kerro hänelle ettei mies ole viemässä pääosaa sinun elämästäsi. Lapsella pitää olla turvallinen tunne, kerro lapsellesi että hän on se tärkein asia maailmassa ei mies.Aika tekee tehtävänsä, meillä nyt tyttö ja mies ovat kuin isä ja tyttö, isäksi häntä kutsuukin ihan omasta aloitteesta. Nyt vaan on tullut murrosiän kriisit tähän taloon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat