Vierailija

Perinteinen raastinrauta ei käy. Tykkäisin syödä enemmän salaatteja ja esim. juures- ja kaaliraasteita. Millainen väline niiden tekemiseen kannattaisi hankkia. Onko kokemuksia? Toivon ettei maksa maltaita. Mitään yleiskonetta en halua, sillä tarvitsen vain sitä raastamiseen. Toivon myös että vekotin olisi kätevä ja kestävä.

Kommentit (5)

Mä ostin sellaisen raastekapineen, jossa oli kansi ja kampi ja raasteet menee suoraan tarjoiluastiaan... Käytinkö pari kertaa, oli jotenkin tosi työläs ottaa esille ja kasata ja putsata. Ostin sitten sen perinteisen raastinraudan, käytössä liki päivittäin ja hitsin hyvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

parhaan, mehukkaimman raasteen saa sillä ihan tavallisella " rystystenraastajalla" ja siiinäkin sillä pienemmällä raasteella eli vaivalloisemmalla raastamisella. Minulla on kyllä yleiskone jossa raasteterät, mutta niillä ei todellakaan saa yhtä mehukasta, maistuu enemmän juurespaloilta kuin raasteelta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat