Seuraa 

Asutaan Malagassa ja uudelle vauvalle haluttaisiin esim. Gracon rattaat + turvakaukalo autotelakalla (base). Saako Espanjasta tai netistä tilauttua noita tai vastaavia? Muilla merkeillä näyttäisi olevan rattaita joihin sopii turvakaukalo, mutta haluttaisiin lisäksi tuo autoon tuo base, kiinnittämisen helpottamiseksi. Onko muilla merkeillä samaa systeemiä? Ainainen turvavöiden kiinnittely ei enää huvittaisi. Onko kellään tietoa? Olen yrittänyt googlettaa, mutten vielä löytänyt esim. nettishoppia, joka toimittaisi tänne.

Kommentit (9)

Kannattaa kierrellä myös lähiöiden ja pikkukylien lastentarvikeliikkeitä. Eilen kävimme Málagassa Las Pirámides:ssa, Alkora nimisessä liikkeessä ja sieltä sai rattaita ja kaukaloita muutaman kympin edullisemmin kuin esim. El Corte Inglés:stä. Pikkuliikkeet tekevät useammin tarjouksia ja esim. meidän olisi em. liikkeestä mahdollista ostaa vain ratas+vaunukoppa eikä turvakaukaloa. Samat rattaat Toy´s R us:sta tulee aina kolmiosaisina.Mut eilen tuli sellainen olo, et kokeillaan alkuun noilla meijän Suomesta roudatuilla Herquleksilla ja sen pehmeällä kantokassilla miten pärjää. Kuumathan ne on kuin mitkä, eikä superpyörät mahdu paikallisista ovista tai kaupan kassan turvaporteista...isot ja painavat laittaa autoon. Mut sit Suomessa, lumessa ja metsässä kulkeevat kuin unelmat! Hiekkarannallakin toimivat :)

Ovat kyllä aika isot, hyvät työntää, mutta painavat nostaa autoon, eikä bussiin voi kuvitellakkaan kasaavansa. Mieslupaili kyllä niitä nostella, mutta en tiedä käytännösä kuitenkaan. Ne maksoi 399,99e ratas+kaukalo+base+pehmeä kantokoppa. Ei saa kuulemma tilata Gracoilta muita malleja. Chicco rattaiden työntöaisat on erilaisia, en ole niihin oikein tykästynyt, enkä oikein niistä tiedä muutenkaan. Ajattelin käydä siellä Torremolinoksen bussiaseman takana olevassa kaupassa seuraavaksi kaselemassa ja kyselemässä. Jollain muullakin merkillä Toy`sRus:ssa taisi olla base, pitää googlettaa taas, olikohan se preg perego vai mikä se merkki olikaan. Edelleen vinkit ovat tervetulleita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei,

Ainakin Puerto Banuksen El Corte Ingles myi kyseistä merkkiä muutama vuosi sitten. Sieltä kannattaa kysyä tai Malagan liikkeestä.

Gracot ei ole kovin kauniita tällähetkellä. Itse haluaisin sellaiset yksiväriset, kirkkaat rattaat, niin kuin uusimmat näyttää katukuvassa olevan. Mutta tuo base rajoittaa valikoimaa. Meillä oli kuopuksella semmoinen ratas+kaukalo+base -yhdistelmä ja oli mielettömän helppo. Mekin kuljetaan paljon autolla. Siitä vaan lähtiessä kaukalo autoon, kauppakeskuksessa rattaisiin ja pois lähtiessä takasin vaan autoon. Vauva saattoi kaikessa rauhassa nukkua tuhista koko reissun.

Pitää jossain vaiheessa mennä kiertelemään liikkeitä. Kyllä mä voisin käytettynäkin ostaa, jos helposti saisi. Huutonetistäkin kattelin, mutta ei välttämättä käydä Suomessa ennen vauvan syntymää ja pitäisi sitten sukulaisia/kavereita vaivata. Täällä on harmillista, ettei monellakaan liikkeellä ole kunnon kotisivuja. Katsellaan, meillä on vielä paljon aikaa.

että ikinä ostin Cracot, asutaan Skotlannissa ja pienellä paikkakunnalla ja halusin ruskean tai harmaan travel systemin ja isot pyörät että pääsee suomen talvessakin kulkemaan....ah hah haa.. Tosi kömpelöt ja isot rattaat tähän ilmastoon toisekseen kaikki osat ihan jäykkiä, esim. alakoppaa saa vielä reilun 5kk jälkeenkin hampaat irvessä nykiä auki. Renkaat kitisee ja kuomukin on tosi jäykkä, muttei kuitenkaan pysy kaikissa asennoissa sitten. Tuli mukana base, jolloin istuin on tosi pystyasennossa ja istuin painaa hirveesti. Iskä joutuu sen aina kantamaan. Toivon että ne rattaat hajois että saisin hyvällä tekosyyllä ostaa uudet. Hyvä että ne mahtuu tilavan auton takakonttiin...

kyselemässä. Kiitos paljon. Laitankin uuden aloituksen samantien, kun olen muutenkin vähän ulalla tämän ylläriraskauden kanssa täällä.

etsittiin miehen kanssa.

Täällä ainakin myydään gracoja, joten niitten pitäs myös pystyä tilaamaan sulle sen mitä tarvit.Centro Juguetes, S.L.

C/ Ramal de Hoyos S/N

Torremolinos 29620

Malaga

(095) 237 20 12Tonne on helppo löytää,paikka sijaitsee torremolinoksen bussi aseman takana.ja tässä taas ihan malagan keskustassa olevaMONCAYO BEBÉ

C/ La Unión 72

Málaga 29006

Malaga

(095) 235 27 05toivottavasti sait apua!

Ei kyselty mitään tilaamisista tms. Meillä, kun vauva syntyy vasta joulukuussa, niin ollaan ajoissa liikenteessä.

Meillä on Suomesta tuodut Teutonian Mistralit, jotka on oivat just rantsuun ja tiettyjä reittejä pitkin lenkillä. Niissä on tuuletusaukko kuomussa, ihan kätevä ja talvella sopivan suojaisat. Esikoinen on seisomatelineellä mielellään. Mutta ihan heti, kun muutettiin ostettiin kuopukselle Bebe due:n tosi kippanat (silla 5) ja niitä olenkin käyttänyt ahkeraan. Saa bussiin kasaan ja mahtuu kasaamatta auton takapaxiin. Tosi kätevät. Netistä katsoin Gracon Quottroja ja myös mietin ovatko liian isot tänne, mutta eiköhän niillä selviäisi, tosin on Gracolla joku pienempikin malli,johon saa kaukalon kiinni. Mä ehdottomasti haluaisin sen basen autoon, selkää, hermoja ja aikaa säästääkseni.Oletteko muuten nukuttaneet lasta ulkona? Omalla pihalla tai terassilla? Ei taida olla tapana täällä? Kuopuksen totutin nukkumaan päiväunet sisällä, kun alkoi helteet. Syksy -kevään nukkui pihalla.

Toy´s R us:ssa on monet gracot...ja paljon muitakin kauniimpia ja edullisiakin vaihtoehtoja. Esim. CHICCO:lla on niitä base:n kanssa tulevia turvakaukaloita. Hankkiahan kannattaa kaikki samaa sarjaa(ratas, turvakaukalo), oli merkki mikä hyvänsä eli sitten rattaisiin saa sen turvakaukalon kans kiinni eikä aina tarvitse lasta repiä irti turvakaukalosta.Meillä Gracon kaukalo alustoineen köllöttää käytettynä kellarissa. Ollaan syksyn vauvalle etsimässä rattaita sillä vaunukopalla...on vaan silleen et pelkästään ratas+vaunukoppa yhdistelmää ei ole saatavilla vaan aina tulee turvakaukalo myös mukana.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat