Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Neuvolan mukaan tyttö on lievästi alipainoinen,mutta hätää ei ole koska tyttö syö normaalisti. Hän on kamalan laiha,luut törröttävät jokapaikasta,polvet ovat jo hirveännäköiset.

Tyttö syö paljon ruokaa,päiväkodissa tarkailevat syömistä ja heidän mukaan enempää ei voi tarjota koska 2 annosta menee helposti alas.

Kommentit (8)

tytär 4v. 104cm ja 13kg

poika 7v. 125cm ja 20kg

poika 11v. 140cm ja 30kg, tällä vanhimmalla jo hyvät lihakset kasvaneet, muttei yhtään masu pömpötä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nuhaa silloin tällöin, ei muuta. Välttyi esim vatsataudilta juuri, vaikka koko muu perhe sairasti!!Meitä on monenlaisia.

Mutta tiedän sun fiiliksen... Ihmiset ihan kauhistelee ja säälii meidän tyttöstä. Hassua!!

Hän on 1-vuotiaasta asti ollut -1 ja -2 -käyrien välissä, eikä th ollut tippaakaan huolestunut hänen mitoistaan 5-vuotisneuvolassa.Syytä huoleen saattaisi olla vain jos lapsi on jostain syystä vaihtanut kovasti painokäyräänsä.Jotkut vain ovat luonnostaan hoikkia!Meidän poika syö aika paljon ja terveellisesti, mutta taitaa liikkua niin aktiivisesti, ettei painoa pääse kertymään. Ja mikäs siinä, hyvähän tuo noin on.

ihan normaalilta kuullostaa. Itse olin vielä pienempi tuon ikäisenä. painoin 7 vuotiaana saman verran kuin tyttösi nyt. eli eipä hätää. . Ja nyt tällä hetkellä painan nelinkertaisesti tuon verran;)

pituutta vajaat 110cm ja painoa 15 kg. Melkoisen kapea on, mutta " täyttä lihasta" eli on jäntevä, vaikka hoikkaakin hoikempi. Yksikseen ei näytä edes niin laihalta, mutta toisten vieressä hoikkuus korostuu. Aina mennyt tasaisesti omalla käyrällään, alussa kokoa kommentoitiin, mutta ei enää. Syö välillä huonommin ja välillä paremmin, mutta tyytyväinen ja päättäväinen tyttö on.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat