Vierailija

kumma, ettei ihmiset oikeesti tajua, että ilmastonmuutos vaatii muutakin, kun sen, että sammutellaan valoja kotona!

Kommentit (10)

Maailman mittakaavassa sillä ei ole väliä, kulutanko fiksusti. Käytän vain julkisia perheeni kanssa, emme matkustele muuten kuin joskus junalla ja hyvin harvoin laivalla (kerran viidessä vuodessa), kierrätämme paljon ja ostamme fiksusti. Niin kauan kuin Kiina, USA ja Intia jatkavat nykytouhuaan, karkeasti ajatellen on aivan sama, mitä teen perheeni kanssa...

itsekin mietin monesti miten vaahtoan jos joku on erehtynyt laittamaan roskiin sipulin kuoren ja sitten joku lentokone päästää ilmaan tuhansia tonneja saateita satoja kertoja päivässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten teidän työmatkat ajetaan, ap, ja paljonko muutenkin ajatte turhaa ajelua, jonka voisi tehdä julkisilla?Asuttehan hyvien liikenneyhteyksien päässä, ettei tarvitse ajella turhaan autolla? Ette siis missään korvessa, jossa on " pakko" olla auto?

se hyvä puoli että sieltä tulee tietoa myös tavallisten autojen kehittämiseen... enemmän tehoa pienemmällä kulutuksella, renkaat, jarrut yms...Ja sitä paitsi jos tälläinen väkimäärä meinataa elättää " ekologisemmilla menetelmillä" niin miten se onnistuu? ja onko se ekologista ihan oikeasti.... palataanko tekemään ruuat puuhellalla? ja jokainen kyntää oman kasvimaansa vai miten? siirtyykö kaikki puulämmitykseen? ja onko se ekologisesti kestävää?

sinänsä saastuttavat koko kauden aikana vähemmän kuin yksi ainoa lomalento. Voi tietty kysyä onko tärkeää ajaa autolla ympyrää. Tai lentää puoli maapalloa olemaan tekemättä mitään. Se ei kuitenkaan " oikeuta" olemaan säästämättä jokapäiväisessä energiankäytössä.

suuria saastuttajia. Lisäksi lennättävä autoja ympäri maailmaa kisoista kisoihin.

Lisäksi Espoon Leppävaaraan/Perkkaalle kaavailtu elämyspuisto. Mihin tarvitaan laskettelupaikkaa kesällä? Paitsi kohtahan sitä ei pysty tekemään enää talvellakaan : (

Mäki ei totisesti oo pitkä ja talvellakaan Serenassa esim. ei kauheesti laskettelijoita oo. Ihan hölmö idea. Sen vois dellata.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat