Vierailija

Muutto Nummelaan tai Vihtiin harkinnassa. Kumpi mukavampi paikka asua, ts. viihtyisämpi, vireämpi ja kauniimpi kaupunkina?Mittatikkuna voisin mainita, että Klaukkala on mielestäni kaamea, keinotekoisesti rakennettu palvelukeskittymä, missä ei ole lainkaan kaupunkirakennetta (tai kylärakennetta). Mihinkään Klaukkalan kaltaiseen en halua muuttaa.Onko Nummelassa tai Vihdissä " ongelma-alueita" , lähinnä alueita, joilla rauhatonta, paljon vuokra-asuntoja, tms.?

Kommentit (8)

Vihdin kunnan pääkirjasto sijaitsee Nummelassa. En muista onko Vihdissä joku sivukirjasto. Ruokakauppoja Vihdin kirkonkylällä taitaa olla yksi pieni siinä linja-autoaseman kupeessa. Nummelasta löytyy iso Citymarket ja Prisma, eli melkeimpä pitää Nummelassa tehdä isommat ruokaostokset.Ala-ja yläaste on myöskin kirkonkylällä, mutta lukio yhdistyy Nummelan lukion kanssa yhteen, ja sijainti tulee olemaan Nummelassa.Mekin aikoinaan etsimme asuntoa kirkonkylältä ja Nummelasta ja päädyimme Nummelaan juuri palvelujen takia.

Nummelan taajama kuuluu Vihdin kuntaan. Jos Vihtiin pitäisi muuttaa, niin varmaankin Nummelaan, koska siellä ovat kunnan parhaat palvelut mm. uimahalli, pari ala-astetta, lukio, ammatillinen oppilaitos, pääkirjasto, linja-autoasema, monet harrastusryhmät kokoontuvat siellä, on elokuvateatterikin ja kaupalliset palvelut varsin kattavat.

Jos Vihdin kirkonkylää tarkoitit puhuessasi Vihdistä, niin se on kovin syrjässä kaikesta ja palvelut ovat huonommat kuin koko ajan kasvavassa Nummelassa. Mielestäni kasvu on Nummelassa hallitumpaa ja suunnitelmallisempaa kuin Klaukkalassa, josta olen samaa mieltä, että sinne en muuttaisi vapaaehtoisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 kunnallista päiväkotia, ala-aste, yläaste. S-market, Valintatalo ja pieni K-kauppa eli siis sellaisia pieniä kauppoja jossa ei lihatiskiä, vaatteita, kenkiä tms. Posti muistaakseni toimii jonkun kaupan yhteydessä. Ei huoltoasemaa, mutta pari " kylmäasemaa" . R-kioski, leffateatteri, lukuisia partureita ja kampaamoja, apteekki. Siinä kai ne tärkeimmät. Lukio siirtyy /yhdistyy kohta Nummelan lukioon.Nummelaan matkaa kirkonkylästä noin 10 km.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat