Vierailija

Ensimmäinen tapaus oli niinkin ihanassa paikassa kuin Haikon Kartanossa. Höyrysauna on miehille ja naisille yhteinen, ja sen edottaa vain saunan kesekeltä kulkeva kaide. Istuimme kahden kaverini kanssa naisten puolella, kun ihan viereemme istuu mies ja alkaa tuosta vaan vetelemään itseään. Kielsimme häntä niin tekemästä, mutta hän vain jatkoi, joten poistuimme saunasta. Eipä olisi uskonut tuollaisessa paikassa:(Illalla kävin Helsingin Keskuspuistossa lenkillä, ja eikös sielläkin yksi hyväkäs runkutteli pippeliään naisten juostessa ohi. Onneksi oli kännykkä mukana, joten soitin välittömästi poliisille. Siellä vaan sanottiin, että tullaan katsomaan, mutta kyllä ne osaavat jo varoa. Ne on yleensä vaarattomiä.Voi olla, että ovat fyysisesti vaarattomia, mutta henkisesti ne ovat yököttäviä. Sairaat ressukat, hoitoon pois ihmisten silmistä. Ei tuollaista sentään tarvitse sietää!

Kommentit (4)

No mutta onpas pieni ja veltto kulli jne. Lähtevät yleensä lätkimään aikas vikkelään. Täytyy tietysti varoa, että kyseessä on nimenomaan harmiton tapaus. Harrastan itse karatea, niin en ole osannut olla kovin vaarallinen. Kertaakaan ei ole kuitenkaan tullut vaaratilanteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

haluavatko he, että katson touhua loppuun asti - maksusta tietenkin. Jotkut maksoivat satakin euroa siitä, että katselin heidän ähinäänsä. Jotkut lopettivat siihen paikkaan. Molemmissa tapauksissa oli voittajaolo!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat