Vierailija

Kun katsoo kadulla kulkevia lapsia, niin vähintään joka toinen on kummallisen näköine. Väritön, plösö tai muuten vaan epäsuhtainen. Lisäksi vaatteet ovat usein mitä sattuu. Jotain markettiriepuja tai sitten omituisia työhaalareita. Myös aikuiset ovat usein rumia. Mutta ihme, ettei edes lapsia voida laittaa asiallisen näköisiksi

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myönnän että tykkään tummista hiuksista ja tummista ripsistä, mutta on vaaleatkin nättejä.

Tummaa ihoa en ole koskaan pitänyt erikoisen kauniina. Ja joissain maissa, on ihmisillä sellaiset kasvonpiirteet jotka ei meikäläiseen nappaa.

Kaupungilla taasen ei ole tarkoitus hyppiä lätäköissä tms, joten sinne laitetaan kauniit vaatteet.

Mitä ulkonäköön tulee, suomalaislapsia on mielestäni kauniita ja vähemmän kauniita. Sama koskee kaikenmaalaisia lapsia.

Pukeutumisesta vielä, että täällä meidän nurkilla kyllä melkein kaikilla kauniilla ruskeasilmäisillä maahanmuuttajalapsillakin on ulkona haalarit. Ja jopa kaupassa on joillain. So what. Kukin tyylillään.

leikkimistä kuralätäköissä, pulkkamäkeä, elämää...paljon enemmän kuin sitä että on ' nätti' !ja niinpä en pue tytärtäni prinsessaksi vaan puen hänet lämpimiin kestäviin haalareihin.

nyt ylipäätään. Missä tahansa. Ja niistäkin, joita ei heti pidä kauniina, löytyy jotain kaunista kun katselee hiukan. Eilen bussissa jouduin istumaan kasvot muihin matkustajiin päin ja päätin etsiä jotain kaunista kaikista. Ei ollut ollenkaan vaikeaa. On muuten hauska hupi näin yliopisto-opettajana tenttiä valvoessa -- ihminen on yleisesti ottaen kaunis eläin :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat