Vierailija

Mieheni soitti ja paljastui että poikani oli soittanut kännykästäni omatoimisesti isälleen (vahingossa varmaankin). Oli sanonut, että " sitä mä vaan että tule pian kotiin kun meillä on rakkauden olo" .

:)))

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän käyttää kyllä paljon omia termejään kuvailemaan tunteitaan ja se on minusta vain hienoa. Lapsia ei käytä kuluneita fraaseja ja vaan etsii sanoja juuri sille omalle tunnetilalle. Ja hän täyttää muuten vasta kesäkuussa kolme vuotta..

ap

Tuli mieleen kortti jonka veljeni kirjoitti äitienpäiväksi äidillemme ollessaan alle 4-vuotias. Siinä luki " Kiitos kun olet hoitanut meitä rakaudella, äiti" .

Ihanasti sanottu :)Äläkä välitä noista lauseenmuodostusintoilijoista. AV:lla tietysti kaikkien lapset puhuvat pelkästään täydellistä kieltä välittömästi kun avaavat suunsa. Meidän 4.5-vuotiaankaan lauserakenne ei ole lähelläkään täydellistä. Hui kauheaa.

Isi muuten tuli hetki sitten ja eteisen matto on vieläkin rullalla kun poika sai spurtin isiä vastaan. Sanoi muuten kun tepasteli isin perässä keittiöön " mulla tulee iloa suusta!" . Aivan jälkeenjäänyt lauserakenne tuossakin... ;)

ap

Ja minusta tuossa lauseessa ei ole mitään ihmeellistä, minusta se kuulostaa verbaalisesti lahjakkaan ja omien tunteidensa ilmaisuun kykenevän lapsen sanomalta. Lapsesi osaa hienosti tuottaa OMAA puhetta eikä vain apinoi muita.Toivottavasti isi tulee pian kotiin. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat