Seuraa 

mieheni sai työtarjouksen zürichistä ja nyt kiinnostaisi kovasti minkälainen paikka tuo on asua. meistä kun ei kumpikaan ei ole edes sveitsissä käynyt! onko asuminen kallista? mites lasten kanssa eläminen sujuu zürichissä, onko parempi asua asua keskustassa vai kauempana?

erittäin kiitollinen olisin, jos joku jaksaisi tietämyksensä jakaa :)iltapuuro perheineen.

Kommentit (2)

Mukava kaupunki on asua, monet kerrat maailman parhaaksi elämänlaadultaan valittu kaupunki. Kaunis ja siisti.Asuminen suomalaisittain kallista, maksamme kolmiosta laitakaupungilla 1900 chf, keskustassa toki kalliimpaa. Talosta ympäryskunnissa maksaa useamman tonnin (kollega maksaa 4600 chf)Asunnot yleensä hyväkuntoisia. Tosin miehesi palkkataso varmasti kohenee, joten kyllä täällä pärjäilee.Keskustassa kannattaa asua, jos on kaupunki-ihminen. Minusta paras Sveitsi on maaseudulla ja kylissä, siellä on todellista elämänlaatua. Züri- järven rannoilla on suosittuja kyliä (Küsnacht, Meilen, Horgen, Thalwil), joissa on myös paljon muita expatteja, jos tämä vain muuten sopii miehesi työmatkan osalta jne.Lapsia ei (vielä) ole, joten siihen en ihan osaa kovasti sanoa, mutta tämähän on kotiäitimaa, joten jos olet kotona, niin et varmaan koe olevasi poikkeus. Jos taas olet töissä niin lapsenhoito on kallista (työkaverini väitti, että tarhapaikka maksaa 1700 chf kuussa!!!), aupairit suosittuja.Onnea matkaan!

AJLhttp://www.mmjournal.com/

http://www.xpatxchange.ch/

kiva kuulla positiivisia kokemuksia kaupungista. täytyy varmaan alkaa suunnitella kaupunkilomaa zürichiin, jotta päästään miettimään asiaa tosissaan.iltapuuro.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat