Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mies bongasi innostuneena ilmoituksen jossa haettiin väkeä VR: n liikenteenohjaukseen.

Utelen nyt sitten noista palkoista, koulutus kestäisi n.8kk ja sille ajalle ei saisi kuin opintotukea/aikuisopintorahaa + lainaa. Mikähän mahtaisi olla tulotaso koulutuksen jälkeen kun nyt on ihan kohtuuhyvässä työssä?

Toinen asia joka mietityttää on työajat, miten onnistuisi perhe-elämä kolmivuorotyössä? Onko paljon ilta-yö-viikonloppuvuoroja?

Paljonkohan on hakijoita noille kursseille, onko edes mahdollisuuksia päästä?

Kommentit (11)

Bongattiinkin jo tuo rautl piste fi- sivu, mutta kun eihän noista palkkataulukoista ota selvää, pitäis tietää mihin kategoriaan esim. vastuultaan ko. työ kuuluu.

No enivei, palkkataulukon mukaan tulot olisi jotain 1700-2500¿/kk välillä, tuleekohan siihen vielä lisäksi ilta-yö-sunnuntaikorvauksia päälle?Ja lohduttavaa kuulla että kolmivuorotyöstä huolimatta perhe-elämäkin voi pysyä kasassa.Toivon edelleen kommetteja VR:n hommista ja käytännön kokemuksista kolmivuorotyöstä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No rautateillä taitaa olla enemmänkin sekavuorotöitä, ei kamalan selkeetä logiikkaa vuoroilla. Eiköhän se rullaa ihan ok silloin kun lapset terveitä ja puolisolla päivätyö. Muutoin en menis vannomaan.

Teemme miehen kanssa molemman 3vuorotyötä. Meillä 1 alle 2 vuotias lapsi. Kyllä meillä perhe-elämä sujunut ihan mallikkaasti, plussana se että meillä kyllä on reippaasti yhteistä aikaa eikä lapsenkaan tartte olla kuin max 10 päivää /kk hoidossa.

palkka oli hyvä, työaika pers...tä tai no on paljon vapaata ja työvuorot niin vaikeita että yleisin aika milloin töihin oli aamuyö. työvuorot olivat pitkiä ym. eli kyllä korvaus tulee tarpeen. Erittäin vastuullista hommaa ja henkisesti raskasta, aina tietyn väliajoin joku kahjo hyppää raiteille!muakin kiinnostaisi tarkimpi arvio palkoista, kun vr:llä on muitakin töitö kuin kuljettajan homma.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat