Vierailija

Kommentit (13)

mutta onneksi niitä hyviäkin hetkiä on sen verran että tuo " rankkuus" pian unohtuu :) meillä lapset 10, 6 ja kuopus kohta 5 vuotta, poika keskimäinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihanaa on, tässä vaiheessa huomaa hyvin miten elämä koko ajan helpottuu - kuopus oppi juuri kävelemään, esikoisen lisäksi myös nelivuotias on alkanut ulkoilla vähän itsekseen jne.

vauvan kanssa kotosalla. Vanhemmat pojat ovat jo 8- ja 10-vuotiaat ja siis koulussa päivittäin. Tämä 5 kk ikäinen poikavauvamme on supersöpö ja kiltti ja taitaa olla koko suvun lellikki.

Vanhempainiltoja, joulujuhlia, kevätjuhlia yms. joutuu vaan hiukan järkkäilemään.

Meillä kaksi on eri kouluissa ja yksi vielä tarhassa, joten juhlia ja tapahtumia on kolmet. Joskus jonkun kevättodistuksia ei ole ollut vastaanottamassa kuin lapsi itse.

Pyykkiä varmaan on enemmän, samoin viiden litran kattilassa keitetystä sopasta ei välttämättä jää seuraavaksi päiväksi mitään. Ja autoon ei mahdu kavereita, mummoa tms. On vaan viiden hengen auto.

Riippuu oleellisesti lasten iästä. Jos kaikki ovat suhteellisen samanikäisiä, tarpeet pyörii hiukan samaan suuntaan. Meillä nuorin on paljon mukana, kun isompia viedään/haetaan jostain. Meillä nuorimman syntyessä vanhin oli jo koulussa. Ja keskimmäinenkin viisi vuotta vanhempi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat