Vierailija

Mieheni kysyy ekaluokkalaiselta koulupäivän päätteeksi, käyttäydyitkö kunnolla vai annanko selkään? Ikinä ei mieheni ole fyysistä väkivaltaa käyttänyt, ja siksi kai hänen mielestään hyvä vitsi.Eilen mies sanoi että käsi pystyyn kuka haluaa selkään, ekaluokkalainen sanoi en minä ainakaan ja reilun vuoden ikäinen käveli isän luoksi käsi pystyssä. :/Onko kieroutunutta vai harmitonta?

Kommentit (5)

Jos on esitetty vitsaillen niin, että lapsetkin ymmärtää, niin eihän tuosta haittaa ole. Lapset nyt vain ymmärtää tuollaista huumoria paremmin kuin aikuiset. Käytän sitä itsekin. Ja nimenomaanhan sitä käytetään silloin, kun ei oikeasti lasta kuriteta. Eihän se muuten vitsi olisi.

" vitsinä" turpaan antamisesta. Ei usko, kun sanon, että se antaa ihan väärän kuvan lapselle. Ja joskus kaupassa tai muualla erehtyy sanomaan, niin saamme kyllä outoja katseita osaksemme. Miehellä tosi outo huumorintaju. Turpaan antamisella tarkoittaa rakastamista jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Se on sellainen vitsi, jolle lapsikin nauraa. Tosi hauska vitsi, lapsi oppii todella tottelemaan vanhempiaan, kun silloin kun pitäisi kurittaa lyödäänkin leikiksi.

Tunnen tosi mukavan, lapsirakkaan naisen, joka välillä puhuu esimerkiksi piiskan antamisesta pyllylle, mutta ele on lempeä kosketus selkään. En ymmärrä en.Yritä nyt vielä puhua miehellesi ja pyytää häntä selittämään, mikä järki puhetavassa on. Lapsen sekoittaminen täydellisesti, kun sanat tarkoittavat yhtä ja äänensävy on toinen?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat