Vierailija

Tarvin passin ensi kuuksi viron matkalle ja heinäkuulla menemme naimisiin ja sukunimi vaihtuu. Onko muuta vaihtoehtoa kuin ottaa tuo ja vaihtaa sit parin kuukauden päästä?

Kommentit (4)

Hinnat ja toimitusajat

Poliisi myöntää enintään viiden vuoden passeja alle vuoden voimassa olevia väliaikaisia passeja sekä merimiespasseja.Passin toimitusaika on noin viikko, mutta lisämaksusta passin saa nopeammin. Pikatoimituksen aika on 1-3 päivää ja passin hinta on tällöin 60 euroa. Express-toimituksena passin voi saada Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä ja sen hinta on 80 euroa. Jos passin hankkii ulkomaanedustuston kautta, sen hinnaksi tulee 80 euroa.Elokuun 21. päivän jälkeen myönnetyissä muukalaispasseissa ja pakolaisten matkustusasiakirjoissa on siru ja biometrinen tunniste.

Toimitustyyppi Toimitusaika Hinta

Passi Normaali noin viikko 46 ¿

Pika 1-3 päivää 60 ¿

Express* 1 päivä 80 ¿

Väliaikainen passi** Normaali Annetaan mukaan 80 ¿*Express-passin voi noutaa vain Helsingin poliisilaitoksen Kaartin lupapalvelupisteestä tai Helsinki-Vantaan lentokentältä Liikkuvan poliisin palvelupisteestä.

** Väliaikainen passi myönnetään vain erityisestä syystä ja vain siinä tapauksessa, että normaali-, pika- tai expresstoimitus ei ole mahdollinen. Väliaikainen passi myönnetään vain sille ajalle kuin on välttämätöntä, kuitenkin enintään 12 kuukaudeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat