Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (6)

Ihanimmat hetket on mun mielestä niitä kun pimeessä nauretaan ihan pöhkille asioille. Ollaan kun 12-vuotiaat kakarat.Joskus taas on ihana lähteä pois kotoota kokonaan. Lapset viikonlopuksi mummolaan ja me vanhemmat sitten jonnekin muualle.

Meille kahdenkeskinen "laatuhetki" voi olla vaikka yhteinen lounas. Kun satutaan olemaan lounasaikaan samassa kaupungissa (molemmat liikutaan työmme vuoksi epämääräisesti vähän siellä sun täällä), niin mennään yhdessä syömään.Parhaimmillaan se on päiväseksiä talon ollessa tyhjä lapsista ja molempien tehdessä töitä kotikonttorissa. Breikki on aina paikallaan.... Nytkin tehdään molemmat kotona töitä. Äsken syötiin yhdessä ja mies pyöräytti uuniin puolukkapiirakan. Vähän myöhemmin on siis luvassa yhteiset päiväkahvit ja eihän sitä koskaan tiedä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jäätelöpakkaus sohvalla yhdessä istuskellen lasten nukkumaanmenon jälkeen. Keskusteleminen yhdessä rauhassa. Se voi olla vaikka telkkarin katsomista yhdessä. Tärkeintä on että juuri sillä hetkellä ei tekisi mitään missään muaalla mielummin kenenkään muun kanssa...

Meillä se on kahdenkeskistä rauhallista aikaa sellaisena hetkenä, kun molemmat ovat pirteitä ja hyvällä tuulella. Käytännössä iltaisin kotona, vaikka väsymys verottaa aika usein sitä laatufaktoria...Huippulaadukkaana muistelen uutta vuotta, pojat (silloin 4 v ja 6 kk) meni nukkumaan 9 maissa ja me saunottiin rauhassa ja juotiin skumppaa saunakamarissa. Ei mikään pariisinloma, mutta kivaa ja läheistä.

Ei siis kiirettä, ei melua, ei pakkoa seksiin tai muuhun, mitä molemmat eivät halua. Ei pelkoa häirityksitulemisesta puhelinsoiton tai lasten heräämisen muodossa tms.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat