Seuraa 

Tuolta yhdestä ketjusta tuli mieleen, että kuinkakohan suuri osa naisista pystyy nauttimaan seksistä ihmisen kanssa, josta ei suuremmin välitä tai edes pidä. Ja kuinka moni tarvitsee seksistä nauttimiseen vähintään ihastuksen tai jopa välittävän tai rakastavan suhteen?Itse pystyn nauttimaan seksistä täysin tuntemattomankin kanssa ja yksi parhaista seksikumppaneistani ikinä oli vakipano, jonka kanssa lähes inhosimme toisiamme sängyn ulkopuolella. Moni kaveri kuitenkin sanoo, että he eivät saa mitään yhdenyönjutuista ja eivät missään nimessä voisi harrastaa seksiä jonkun kanssa, joka ärsyttää tai josta ei pidä.Kumpaan kastiin kuulutte vai välimalleihin?

Kommentit (6)

Menin naimisiin, koska halusin lapsen ja heille isän. Mies vain oli sopivan komea, fiksu, varakas jne. En kuitenkaan ole koskaan ollut rakastanut yhteenkään mieheen. Enkä ole lepakkokaan - tunneköyhä vain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta uskoisin, etten pystyisi niihin. Enkä tiedä, riittäisikö vielä pelkkä ihastuminenkaan. Minulla on sisäänrakennettuna vahva käsitys siitä, että seksi kuuluu rakkaussuhteeseen. Oikeastaan en edes ymmärrä, miten ihmiset voivat erottaa niinkin intiimin asian kuin seksin kaikesta muusta läheisyydestä! Eihän toiselle paljasteta henkisestikään syvimpiä salaisuuksia ennen kuin tunnetaan hyvin, välitetään ja rakastetaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat