Seuraa 

Mitä mieltä nimestä LAUHA?Vastauksen ei tarvitse olla lyhyt ja ytimekäs! :)Kommentit (8)

minulle tuli heti mieleen Lauhavuori joka on Pohjanmaan korkein vuori.Mutta miksei sovi nimeksikin, onhan Sarakin tyton nimi ja miksei siis Lauha, molemmat semmoisia tien vieren heinia....Lauha ja Louna sisarukset?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Merkitys positiivinen (eikös lauha tarkoita, kun ei ole pakkasta?) Selkeästi tytön nimi. Vanhanaikainen, eikä varmaan kiusata koulussa kun nyt on niin paljon muitakin vanhoja nimiä annettu. Tulee kyllä myös mieleen, että onko kirjoitusvirhe? Tarkoitettiinko Rauhaa tai Lauraa...? Ulkomailla veikkaan, että varmaan aika vaikea.

Ei jotenkaan iske minuun. Jotenkin liian pliisu mutta samalla ihan ok. Tuli sama myös minun mieleen että r-vikaisen Rauha. En laittaisi ainakaan ekaksi nimeksi.

Lauha kuulostaa kauniilta, mutta merkitys ei aina kovin kaunis. Tulee mieleen lauha sää, joka voi olla myös harmaa ja sateinen tammikuun päivä.

Samaa mieltä kuin Köris, että toisaalta se on kaunis luontonimi, mutta kuitenkaan ei iske minuunkaan. Nimi on ääniasultaan aika pliisu, tai sitten kyse on r-vikainen Rauha. Louna tai Rauha olisi kivempi.Eli periaatteessa ei mitään vikaa, mutta laittaisin ennemmin toiseksi nimeksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat