Vierailija

hankinnat, joita voi hyödyntää nuorempien sisarusten kanssa. Samoin ruoan laittaminen pikkuperheelle maksaa helposti suhteessa enemmän kuin isommalle perheelle. *kielennäyttö päättäjille*

Sivut

Kommentit (39)

...uudet energiaverot vaikkapa meidän sähkölämmitteisessä rivarikämpässämme. Ja milläs siitä sitten säästät? Sisälämpötila 10 astetta lapsiperheessä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tukeminen on ihan tietoinen poliittinen valinta lasten syntyvyyden lisäämiseksi eikä sinänsä rahaan perustu. Ja tosiaan äänestää saa jos ei politiikka kelpaa. Yh:t ovat tutkitusti köyhempiä kuin ydinperheet, joten vaikka poikkeuksia löytyisi, en nyt jaksaisi heitä kadehtia.

Ensimmäiselle saatiin jonkin verran tavaraa lainaan. Mm minun pikkuveljeni pinnasänky ym jotka sitten annoin veljelleni kun sai ensimmäisen. Ja nyt odotan kuudetta ja kyllä istuimet rattaat syöttötuolit ym pitää ostaa uudet (osa ostettu jo edelliselle). Eli kaikki kuluu käytössä.

Ja tuosta ruoan laitosta pieni perhe syö kaksi kertaa siitä mistä iso kerran. Ihan muusta sitten on kiinni se miten ja mitä ruokaa laittaa.

mitä urppaatte siellä? että mäkä mäkä, ei meille ikinä mitään. ja nyt hui kun yh saa 10 euroa lisää. niin, saman verran oli toi sisaruskorotus per lapsi.


" Varsinkin pienituloisten kannattaa muuttaa erilleen, jolloin tuet juoksevat joka suunnalta. Saat lapsilisiin yh-korotukset, pienemmät hoitomaksut ja asumistuen. Perheenä et saa mitään, jos edes toinen on töissä. "Yksinhuoltajan ainoa etuus perheisiin nähden on yksinhuoltajakorotus lapsilisään. Kaikki muut tulojensiirrot riippuvat talouden yhteenlasketuista tuloista samojen periaatteiden mukaan kuin ns. ydinperheilläkin.

Taitaa tämä kirjoittaja verrata sitä, asuuko mies samassa taloudessa laillisesti, jolloin miehen tulot lasketaan mukaan, vai asuuko mies pimeästi(jolloin tietysti nautitaan miehen tuloista ja naisen yh-tuista, kun on paperilla vain hänen tulonsa).

nim. parisuhteeni hinta oli noin 500¿ kuussa

[/quote]
[/quote]
Ihan tiedoksi, että jos on yksinhuoltaja niin se ei automaattisesti laske päivähoitomaksuja. Mun mielestä tää 10 ¿ korotus on suoranaista vittuilua. Kyllä sitä isoon ääneen luvataan vaikka mitä, kun pitäisi valita sinne eduskuntaan ja tulos on sitten tämä.

YH-korotus on ihan tarepeellinen. Sen sijaan en ihan ymmärrä tuota monilapsisten tue korotusta. Lapsilisät seuraavista ovat jo nyt korkeammat, miksi sitä vielä korotetaan lisää? Kaikki vaan nyt tekemään se neljäs lapsi, kun siitä saa 10 euroa enemmän kuussa?!?tuloveron kevennykset kohdistuvat kaiklle. Samoin ruoan arvolisäveron pudotus. Kauppiaathan lupasivat laittaa sen suoraan hintoihin, eli nyt vaan tarkkailemaan putoaako kaupan hinnat sen 5%, vai onko jossain taas niitä mystisiä " kasautuneita hinnannostopaineita" ... Ja ravintoloissa syövät rikkaat paskiaiset maksavat edelleen sen 22% veroa, eikös se ole reilua jos mikä?

En tiedä tarkalleen paljonko se on, mutta jos tulovero% alenee, onhan se hyvä asia. Lisäksi vielä ruuan arvonlisavero laskee. Nuohan on kuitenkin lapsiperheitäKIN auttava asia. Sama kait se on mitä kautta raha tulee.

On mielestäni väärin, että yksilapsiset ns normaaliperheet eivät saa mitään korotuksia. Yksinhuoltajille sen suon täysin, yksinhuoltajuus ei ole välttämättä oma valinta MUTTA monilapsisuus on!

Miksi sitten tehdä niin paljon lapsia, että joutuu ottamaan ylisuuren asuntolainan autoista puhumattakaan!

Jos nyt niitä lapsia tosissaan monta haluaa, siihen pitäisi olla sitten varaakin ihan omasta takaa. Paras keino olisi, että ensimmäisestä lapsesta saisi jonkun korotuksen ihan kaikenlaiset perheet!

korotus olisi voinut olla siitä ensimmäisestä lapsesta ja siten myös lasten kasvaessa kuopuksesta tulisi sitä korkeampaa rahaa eli hyödyttäisi myös isompia perheitä.

Varsinkin pienituloisten kannattaa muuttaa erilleen, jolloin tuet juoksevat joka suunnalta. Saat lapsilisiin yh-korotukset, pienemmät hoitomaksut ja asumistuen. Perheenä et saa mitään, jos edes toinen on töissä.nim. parisuhteeni hinta oli noin 500¿ kuussa

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat